JÜLİDE KURAL KADİR İNANIR SON DAKİKA: Kadir İnanır Sağlık Durumu Nasıl? Kadir İnanır Son Durum

Türk halkının sevdiği jönlerden Kadir İnanır son durum merak konusu oldu. Bir süre önce beynine pıhtı attığı için hastanede tedavi gördü. Felç geçirdiği iddia edilen Kadir İnanır flaş açıklama hayat arkadaşı Jülide Kural'dan geldi. İşte Kadir İnanır son durum..

Kadir İnanır sağlık durumu araştırılmaya başladı. Geçtiğimiz mart ayında beynine giden damarlarına pıhtı atan Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı. Sevenlerini korkutan Kadir İnanır son dakika flaş gelişme gündeme geldi. Hastaneden taburcu olan Kadir İnanır şimdilerde sağ kol ve sağ bacağının felç olduğu iddia edildi. Jülide Kural Kadir İnanır flaş açıklama geldi. Peki, Kadir İnanır sağlık durumu nasıl? İşte merak edilenler..

JÜLİDE KURAL KADİR İNANIR SON DAKİKA

Sağlık sorunları sebebiyle uzun süredir hayat arkadaşı Kadir İnanır'ın tedavi gördüğünü söyleyen Jülide Kural ünlü aktöre kapsamlı bir tedavi uygulandığını söyledi. Kadir İnanır'ın sağ kol ve sağ bacağının felç olduğu haberlerini yalanlayan Jülide Kural, "Kadir’in tedavisi olumlu yönde devam ediyor. Böyle haberler nereden çıkıyor anlamıyorum. Elbette zorlu bir süreç ama güçlü iradesiyle daha da iyi olacak. Yalan haberlere kulak asmayın lütfen" diye konuştu.

KADİR İNANIR SON DURUM

Türk sinemasının usta aktörü Kadir İnanır son durum açığa çıktı. 24 Mart tarihinde Beykoz’daki evinde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Kadir İnanır beynine pıhtı attığı tespit edildi. İnme geçiren Kadir İnanır bir süre entübe edildi. Durumu düzelen Kadir İnanır 4 aylık yoğun bakım tedavisi ardından normal odaya alındı ve ardından taburcu edildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber