Kalben olayının detayları ortaya çıktı!

Ünlü şarkıcı Kalben, önceki hafta evine yapılan uyuşturucu baskını sonucu gözaltına alınmış, daha sonra yurt dışı yasağı konularak serbest bırakılmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen olayın detayları netleşti.

İstanbul'da geçtiğimiz hafta Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şarkıcı Kalben Sağdıç'ın Beyoğlu'ndaki evine operasyon düzenlemiş ve operasyonda ünlü şarkıcının evinden 3 parça halinde toplamda 15 gram gelen uyuşturucu madde ele geçirilmişti. Evde 2 bin euro, 730 dolar ve bin 500 lira da bulunurken; Kalben Sağdıç gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürülmüş yurtdışı yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

VİDEOLARI ORTAYA ÇIKMIŞ

Kalben'in evine yapılan operasyonun öncesinde polislere şarkıcının uyuşturucu kullandığı videoların ulaşması sonucu olduğu ortaya çıktı. Şarkıcı ifadesinde videonun İtalya gezisi sırasında bir arkadaşı tarafından çekildiğini, yakın zamanlarda video karşılığında kendisinden para istenerek şantaj yapıldığını, para vermeyince şantajcının videoyu emniyetle paylaştığını söyledi. Arkadaşı olduğunu iddia ettiği arkadaşının polise gönderdiği dilekçede 'Şarkıcı Kalben Sağdıç uyuşturucu kullanıyor ve çevresine para karşılığı dağıtım yapıyor" diyerek ihbarda bulunurken asıl uyuşturucuyu getiren kişilerin ismini de verirken, ünlü şarkıcının yine magazin dünyasında tanınan birçok kişiye uyuşturucu madde sağladığını belirtti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber