Kanserle mücadele veren Tanyeli'nin son hal ortaya çıktı

Oryantal Tanyeli'ye geçtiğimiz aylarda pankreas kanseri teşhisi konulmuştu. Son görüntüsü ortaya çıktı.

Sağlık sorunlarından dolayı geçtiğimiz aylarda hastaneye başvuran ve pankreas kanseri teşhisi konulan oryantal Tanyeli'nin son halini ailesi Instagram hesabından paylaştı.

Kanser tedavisi için bir süre önce ameliyat olan Tanyeli operasyon sonrasında "Ameliyatım iyi geçti arayıp, soran herkese teşekkür ederim. Dinlenmek zorunda olduğum ve serumlardan dolayı uyuduğum için cevap veremiyorum, affınıza sığınıyorum çok öpüyorum sizleri. Ameliyatın içeriğini sormuşsunuz 8 hafta sonra pankreas ameliyatı planlanıyor. Şu anda olduğum ameliyat olması gereken bir ameliyattı" ifadelerini kullanmıştı.

Tanyeli'nin son hali Instagram hesabından oğullarıyla birlikte yaptığı paylaşımın ardından ortaya çıktı. Tanyeli'nin saçlarının uzamaya başladığı dikkatlerden kaçmadı.

Tanyeli fazla kilolarından dolayı mide operasyonu geçirmiş ve fit bir görünüme kavuşmuştu. Yeni halinin mutluluğunu süren, sanatçı geçen yıl aldığı haber sonrasında sarsıldı. Oryantal Tanyeli'ye geçen sene pankreas kanseri teşhisi konulduğu öğrenilmişti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber