KENAN İMİRZALIOĞLU NEDEN AYRILDI BELLİ OLDU! Kim Milyoner Olmak İster Kenan İmirzalıoğlu Ayrılık Nedeni Ortaya Çıktı! Meğer..

Milyonların severek takip ettiği Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasında koltuk değişti. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen yapımda değişim rüzgarı estikçe esti. Kenan İmirzalıoğlu yerine ünlü oyuncu sunucu oldu. Peki, Kenan İmirzalıoğlu neden ayrıldı? İşte yanıtı..

Her hafta pazar günleri ATV ekranında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında değişim zamanı geldi. Milyonlarca izleyiciyi ekran başına çivileyen bilgi yarışması Kenan Işık ardından Selçuk Yöntem ve Murat Yıldırım ile yola devam etti. 2019'dan bu yana sunucu koltuğunda oturan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ayrılık kararı aldı. İzleyenler Kenan İmirzalıoğlu neden ayrıldı sorgusuna başladı. İşte Kim Milyoner Olmak İster Kenan İmirzalıoğlu ayrılık nedeni..

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YENİ SUNUCUSU KİM OLDU?

5 Ekim 2019 tarihinden bu yana Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu yapan Kenan İmirzalıoğlu yapıma veda etti. Uzun yıllardır hiçbir dizide yer almayan Kenan İmirzalıoğlu her pazar akşamı yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına veda etti. Sezon finalinin bitmesini iple çeken izleyiciler yeni sezonda Kim Milyoner Olmak İster sunucu koltuğunda oyuncu Oktay Kaynarca'yı görecek.

KENAN İMİRZALIOĞLU NEDEN AYRILDI?

Kim Milyoner Olmak İster programının sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu yapıma veda etti. Oyuncu olarak elde ettiği popülariteyi sunucu olarak taçlandıran Kenan İmirzalıoğlu yeni dönemde diziye başlayacağı gündeme geldi. Programın yeni sezonunda sunucu olmayacak olan Kenan İmirzalıoğlu'nun bir süre dinlendikten sonra yeni sezonda başlayacak dizi ile anlaştığı söylendi. Ezel dizisiyle bütünleşen Kenan İmirzalıoğlu yeni sezonda dizilerde oynamaya devam edecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber