Kızılcık Şerbeti Alev'i Müjde Uzman Bombayı Patlattı! Sürpriz Diziyi Duyan Heyecanlandı! Hem De Öyle Bir Dizi Ki..

Show TV'nin rekortmen yapımı Kızılcık Şerbeti'nde Alev rolüyle büyük üne kavuşan Müjde Uzman yeni adresi belli oldu. Cuma günlerinin yıldız yapımından ayrılan Müjde Uzman tükenmişlik sendromunu ardında bırakıp yeni adresi için kolları sıvadı. Hem de öyle bir yapım ki...

Show TV ekranında cuma günleri izleyici karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti dizisinde ayrılık bombası patladı. Dizide Alev rolüyle büyük sükse yapan güzel oyuncu Müjde Uzman yapımdan ayrılma kararı aldı. Kızılcık Şerbeti sezon finali bölümünde karnı burnunda yurtdışına giden Alev bir daha geri dönmeyeceğinin sinyalini verdi. Tükenmişlik sendromu yaşadığını söyleyen Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti ile yolları ayırdıktan sonra yeni adresini açıkladı. İşte Müjde Uzman yeni dizisi..

MÜJDE UZMAN YENİ DİZİSİ

Cuma günleri yeni bölümü yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev rolüne bürünen ünlü oyuncu Müjde Uzman yeni dizisi NOW ekranında yayınlanacak. Karga Seven Pictures imzalı yeni iddialı dizi Aşk Evlilik Boşanma dizisinde başrol oynayacak olan Müjde Uzman Kore yapımı Love (ft. Marriage and Divorce) projesinden uyarlanan dizide Gaye rolüne hayat verecek. Müjde Uzman ile birlikte Bennu Yıldırımlar ve Melisa Şenolsun yer alacak.

MÜJDE UZMAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

26 Eylül 1984 İstanbul doğumlu Müjde Uzman pazarlama müdürlüğü, müzik yazarlığı, modellik yaptı. Ardından oyunculuk kariyerine adım atan Müjde Uzman 2008 yılında Paramparça Aşklar dizisinde Nil rolü ile ilk kez izleyici karşısına çıktı. 2010 yılında Kapalı Çarşı ve Aşk Bir Hayal dizilerinde yer alan Müjde Uzman Küçük Aptalın Büyük Dünyası kitabından esinlenilen Hadi İnşallah filminde yer aldı. Asıl çıkışını Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle yaşayan Müjde Uzman dizide Nazlı karakterini canlandırdı.

MÜJDE UZMAN OYNADIĞI DİZİLER

Paramparça Aşklar

Kapalı Çarşı

Aşk Bir Hayal

Küçük Aptalın Büyük Dünyası

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Kızılcık Şerbeti

MÜJDE UZMAN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber