KIZILCIK ŞERBETİ NURSEMA'SI CEREN KARAKOÇ ALDATMA İTİRAFI GELDİ! "Çok Utanırım" Deyip Tek Tek Anlattı! Hikayeyi Duyan Yoruma Koştu

Show TV'nin fırtınalar estiren Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakterine bürünen güzel oyuncu Ceren Karakoç aldatma itirafı sosyal medyayı salladı. İbrahim Selim ile Bu Gece programına katılan Ceren Karakoç aldatma itirafı duyanlar şaştı kaldı. Meğer..

Cuma akşamları Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakteri ön plana çıktı. Milyonlarca izleyicinin severek takip ettiği Kızılcık Şerbeti Nursema rolü özgü topladı. Nursema karakteriyle izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Ceren Karakoç çok utandığı aldatma hikayesini anlatınca olanlar oldu. İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan Kızılcık Şerbeti Nursema'sı Ceren Karakoç olay itiraf herkesi şoke etti. Meğer..

KIZILCIK ŞERBETİ NURSEMA ALDATMA İTİRAFI

İbrahim Selim'in, "Hala utanarak anlattığın bir ergenlik anın var mıdır?" sorusuna yanıt veren Ceren Karakoç, "Şöyle bir sevgili anım var. Benim bir sevgilim vardı. Aramız çok da iyi gitmiyordu. İşte o sevgilim varken başka bir sevgilim oldu. Aynı anda oldu. O akşam ikisinin de radyo programına katılıp, bana şarkı armağan edesi tuttu. O dönemlerde çok vardı. İşte atıyorum Burak'tan canı sevgilisine falan. Direkt Ceren Yalazoğlu'na deyince sonra bu durum ortaya çıktı. İkisi de aynı radyo programını dinliyor. Evet, çok utanırım bundan. Çocuktan ayrılsana diğeriyle beraber olacaksan" dedi.

CEREN KARAKOÇ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1984 Ankara doğumlu ünlü oyuncu Ceren Yalazoğlu Karakoç oyunculuk tutkusunu meslek haline getirdi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü mezunu olan Ceren Karakoç ekran kariyerine ilk kez Beni Affet dizisindeki Kader karakteriyle başladı. Kısa sürede izleyicinin dikkatini çeken Ceren Karakoç oynadığı diziler Maria ile Mustafa ve Akıncı gibi projeler oldu. 2013 yılında kendisi gibi oyuncu olan Osman Karakoç ile nikah masasına oturan Ceren Karakoç asıl ününe Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi ile kavuştu. Zengin ve muhafazakar Ünal ailesinin tek kızı Nursema rolüne hayat veren Ceren Yalazoğlu Karakoç başarısıyla adından söz ettirdi.

CEREN KARAKOÇ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber