Met Gala’da Rihanna listeden çıkarıldı mı?

2019 yılında 85 yaşında hayatını kaybeden modacı Karl Lagerfeld, onuruna gerçekleşen Met Gala, bu yıl ise “Uyuyan Güzeller: Yeniden Uyanan Moda” temasıyla gerçekleşti. Davet için kıyafet kodu ise “Zamanın Bahçesi” olarak belirlendi.

Met Gala her yıl Vogue’un efsane yayın yönetmeni Anna Wintour tarafından düzenleniyor. Wintour'un en önemli özelliği ise ne kadar ünlü olursanız olun Anna Wintour’un onay vermediği bir isim olursanız Met Gala’ya davetine katılamayacak olmanızdır… Her yıl Met Gala'nın favori isimlerinin başında olan Rihanna'nın bu yıl davetiye listesinde yer almadığı iddia edildi..

ZAYIF GÖRÜNMEK UĞRUNA HASTANELİK OLUYORDU

'Kırmızı Halı Olimpiyatları' olarak da anılan Met Gala gecesinde, birçok tasarımcı Dünya'nın yakından takip ettiği diğer önemli geceler gibi bu gecede de tasarımlarını görücüye çıkarıyor. Geceye akın eden gösteri dünyasının ünlü isimleri bu temaya uygun kırmızı halı görünümleri için aylar öncesinden hummalı bir hazırlık sürecine giriyor.

Gecede Kım Kardashıan'ın belini yok etmek için giydiği çelik korsesi zor anlar yaşattı. Gece boyuncu haraket etmekte ve nefes almakta zorlanırken gecenin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Gecenin favorileri arasında Jennifer Lopez ve Kendall Jenner gösterildi.

Peki, Metropolitan Sanat Müzesi'nin merdivenlerinde poz veren ünlülerden hangisi sizin favoriniz? Yorumlarda buluşalım...

KİM KARDASHİAN

KENDALL JENNER

SHAKIRA

KYLIE JENNER

GIGI HADID

DUA LİPA

DEMI MOORE

JENNIFER LOPEZ

NICKI MINAJ

NICOLE KIDMAN

ZENDAYA MET

CHRIS HEMSWORTH

BAD BUNNY

Vogue Yayın Yönetmeni Anna Wintour

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber