Mustafa Sandal ev sahibi ile mahkemelik oldu!

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, 2018 yılından bu yana kiraladığı Etiler’deki evin sahibi İrem Argat ile mahkemelik oldu. Ev sahibi Argat, aylık 65 bin lira olan kirayı 170 bin liraya çıkarmak için ‘kira tespit davası’ açtı. Sandal ise avukatı aracılığıyla açılan davaya itiraz etti.

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi’ne açılan davaya göre ev sahibi, Site içerisinde yer alan ve 65 bin TL olan kirayı 170 bin TL'ye çıkarmak istedi. Sandal bu ani afiş artışa tepki gösterdi. Kira bedeli üzerinden anlaşamayan ikiliden ev sahibi ünlü sanatçıya 'Kira Tespit 'davası açtı.

Mahkemeye sunulan dilekçede, “Bahse konu sitede aynı özellikteki evlerin kirası bu dönem için 200 ila 220 bin iken, İrem Arat’ın aylık 65 bin liraya katlanması beklenemez. Dava öncesi Mustafa Sandal ile arabuluculuk görüşmesi yapılmış ancak anlaşma sağlanamamıştır. Bu nedenle, ekonomik şartlar dikkate alındığında yeni dönemin kirasının aylık 170 bin lira olarak tespitini istiyoruz.” denildi.

Ev sahibinin bu talebine karşılık Mustafa Sandal ev sahibinin asıl niyetinin kendisini evden tahliye ettirmek olduğunu dilekçesinde belirtti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber