NESLİM GÜNGEN SON DAKİKA İFADESİ ORTAYA ÇIKTI! Çalışanları Tek Tek İtiraf Etti! Meğer Ölüm Riskli Yan Etkisi Varmış..

Dilan Polat tutuklanması ardından başlayan fenomenler soruşturmasında gözaltına alınan Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen flaş gelişme geldi. "Bütün iş ve işlemlerimiz şeffaftır” diyen Neslim Güngen ifadesi flaş detay herkesi şoke etti. Tutukluluk kararı verilen ünlü çiftin ifadesi açığa çıktı. Meğer ölüm yan etkiliymiş..

Fenomenlere yönelik yürütülen soruşturmayla gözaltına alınan Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen operasyonunda şoke eden detay ortaya çıktı. Dilan Polat ile eşi Engin Polat davasını takip eden Türk halkı şimdi de gözlerini Neslim İnanç Güngen çiftine çevirdi. Sosyal medya hesaplarında milyonlarca takipçisi olan Neslim Güngen ifadesi milyonları şaşırttı. Bütün işlerinin şeffaf olduğunu savunan Neslim Güngen'in çalışanlarına kozmetik ilaçlı ürünlerin ölümle sonuçlanan yan etkileri olduğunu bildiği halde zorla kullandırttığını söylediği açığa çıktı. İnan Güngen ise tüm suçu eşine attı. İşte detaylar..

NESLİM GÜNGEN SON DAKİKA

Son dakika Neslihan ve İnanç Güngen çiftinin de aralarında bulunduğu 17 kişi mahkemece tutuklandı. MASAK raporları, banka hesap hareketleri, bağlantılı oldukları kişiler ve sosyal medya paylaşımları incelenen Neslim Güngen 'Kara para aklama’ ve ‘resmi belgede sahtecilik’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Milyonların ağzını açık bırakan fenomen Neslim Güngen ifadesinde kendisini defalarca kez arayarak kayıt dışı görüşme talep eden vergi müfettişi ile ilgili, “Vergi müfettişleri ile vergi dairesinde görüşme yapıyor. Kayıt dışı görüşmedim kendisiyle” dedi.

NESLİM GÜNGEN İFADESİ

Neslim Güngen gözaltına alınan çalışanlarının ifadesi ise her şeyi açığa çıkardı. Çalışanların güzellik merkezlerinde kullandıkları ilaç ve kozmetik malzemelerin bir kısmının toplatılma kararı olduğu öğrenildi. Söz konusu malzemelerin halk sağlığını tehdit ettiği ve kozmetik içeriği olmayan sıvıları botoks olarak yüksek fiyata sattıkları söylendi. Bu ilaçların ölümle sonuçlanacak yan etkileri olduğu ancak saklandığı da iddialar arasında.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber