Oyuncu Eda Ece'nin evliliğinde soğuk rüzgarlar! Eşi Buğrahan Tuncer’i takipten çıktı

Kızı Mina'yı geçtiğimiz aylarda kucağına alan Eda Ece, eşi Buğrahan Tuncer'i sosyal medya üzerinden takip etmeyi bıraktı.

KIZLARINI YENİ KUCAĞINA ALDI

Eda Ece ve basketbolcu Buğrahan Tuncer, uzun yıllar süren sevgililiklerinin ardından 21 Haziran'da evlenmişti. Düğünden aylar sonra Eda Ece, bebek beklediğini duyurmuştu. Çiftin bu mutlu haberi, hem aileleri hem de hayranları tarafından sevinçle karşılanmıştı.Nisan 2024'te kızı Mina İpek'i kucağına alan ünlü oyuncu Eda Ece, ekranlara ara verdi ve zamanının büyük kısmını kızıyla geçirmeye başladı. Ece, sosyal medyada zaman zaman paylaşımlar yaparak dikkat çekiyor.Son olarak, Eda Ece şimdi bambaşka bir konu ile gündeme geldi. Ancak, bu yeni gelişme hakkında daha fazla detay henüz paylaşılmadı.

GÜNDEME KONU ALDI

Nisan 2024'te kızı Mina İpek'i kucağına alan ünlü oyuncu Eda Ece, ekranlara ara verdi ve zamanının büyük kısmını kızıyla geçirmeye başladı. Ece, sosyal medyada zaman zaman paylaşımlar yaparak dikkat çekiyor.Son olarak, Eda Ece şimdi bambaşka bir konu ile gündeme geldi. Eda Ece, daha önce eşini birkaç kez takipten çıkarmıştı ve şimdi Instagram hesabı üzerinden Buğrahan Tuncer'i takip etmeyi bıraktı. Bu hareketi, sosyal medyada hemen dikkat çekti ve gündem oldu. Eda Ece'nin bu hamlesi, takipçileri ve sosyal medya kullanıcıları tarafından geniş bir şekilde konuşuluyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber