Oyuncu Ufuk Özcan'dan nafaka tartışması! Eski eşiyle karşı karşıya geldi

Ünlü oyuncu Ufuk Özcan 15 yıl önce boşandığı eski eşi ile nafaka yüzünden mahkemelik oldu. Geçen yıl 45 bin TL olan nafakanın bu yıl 114 bin TL'ye çıkarılmasına isyan etti. İkili nafaka yüzünden karşı karşıya geldi.

Ufuk Özkan eski eşiyle tartıştı

Geçtiğimiz yıllarda Akciğer yetmezliği sebebiyle uzun bir süre hastanede tedavi gören oyuncu Ufuk Özcan sağlığına kavuştu. Hastalık sürecini atlattıktan sonra şimdilerde eski eşiyle nafaka sebebiyle karşı karşıya gelen Özcan mahkemenin belirlediği 45 bin TL’lik nafakanın önce düşürülmesi talebiyle dava açtı. Ancak mahkemeden olumlu yanıt beklerken aksine, mahkeme Özcan'ın talebini reddettiği gibi nafaka miktarını da 114 bin TL'ye çıkardı.

KARŞILAYACAK DURUMDA DEĞİLİM

Özkan nafakanın 114 bin TL’ye çıktığını öğrenince yeniden mahkemeye başvurarak ve bu miktarı ödeyemeyeceğini "Gelirim, dizilerde çalıştığım dönemlere göre ciddi anlamda düştü. Sağlığım nedeniyle dizi yapmıyorum, sadece tiyatro yapıyorum.' dedi.

ESKİ EŞİ YANIT VERDİ

Ufuk Özkan boşandığı 17 yıllık eşi Nazan Özen bu açıklamanın üzerine eski eşinin 16 yaşındaki çocuğunun nafakasını ödemediğini belirterek şunları söyledi. "Kasım ayından beri yaklaşık 6 aydır tek kuruş nafaka ödemiyor. Mayısta nafaka ceza davamız var. Kendisine her türlü ödeme kolaylığını ve anlayışı göstermemize rağmen hiçbir olumlu adım atmadı. En azından evladının temel ihtiyaçlarını gidermek adına iyi niyet göstermesi gerekirken kendisi konuyla ilgili olumsuz tavrını sürdürmekte ısrar ediyor."

KUMAR BAĞIMLILIĞI İDDİASI

Çiftin yakın çevresi geçmişte alkol sorunu olan oyuncunun alkol tedavisi gördüğünü ancak uzun bir süredir bahis sitelerinden kumar oynayarak mal varlığının tükettiğini bu sebepten eski eşinin nafakasını ödeyemediğini iddia ettiler.

Ufuk Özkan Nazan Özen Nafaka
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber