Reynmen Sevgilisi Emire Cansu Kurtaran Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Sesiyle çok sayıda hayran kitlesine seslenen şarkıcı Reynmen düğün günü geldi. 11 Ekim Cuma günü İtalya’da dünya evine girecek olan Reynmen sevgilisi ve Emire Cansu Kurtaran hayatı sorgulandı. Peki, ve Emire Cansu Kurtaran kimdir? İşte yanıtı..

Emire Cansu Kurtaran Kimdir?

Milyonların severek takip ettiği Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran nikah bombası patladı. 11 Ekim Cuma günü İtalya'da nikah kıyacak olan ünlü çiftin en mutlu anları takibe alındı. Reynmen adıyla nam salan fenomen Yusuf Aktaş müstakbel eşi Emire Cansu Kurtaran hayatı sorgulandı. Peki, Emire Cansu Kurtaran kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

REYNMEN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Asıl adı Yusuf Aktaş olan Reynmen 6 Aralık 1995 tarihinde dünyaya geldi. Scorp ve YouTube'da paylaştığı videolarla nam salan Reynmen aslen Sivaslı. Babası Azerbaycan göçmeni olan Reynmen daha önce meyve sebze ticareti ve pazarcılık yaptığı biliniyor.

EMİRE CANSU KURTARAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Şarkıcı Reynmen ile evlenecek olan Emire Cansu Kurtaran 2017 Miss Turkey finalistlerinden oldu. Yarışmadan dereceyle ayrılamayan Emire Cansu Kurtaran eğitimini İngiltere'de aldı. Modellik kariyeri yapan Emire Cansu Kurtaran psikoloji lisans bölümünden mezun oldu.

Reynmen Emire Cansu Kurtaran
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber