Şaibeli ölüm iddialarına cevap verdi

Bir zamanların ünlü manken ve şarkıcısı Yeşim Erçetin eşinin ölümü ile ilgili Nokta Gazetesi’ne konuştu. Erçetin, “Eşimin ölü şaibeli değil’ dedi.

Bir zamanların ünlü manken ve şarkıcısı şimdilerde ABD’de doğum koçluğu yapan Yeşim Erçetin’in iki yıl önce evlendiği eşi Fevzi Kardeseci hayatını kaybetti. Acı haberi Yeşim Erçetin sosyal medya hesabından duyururken, Fevzi Kardeseci’nin duşta başını mermer zemine çarparak yaşamını yitirdiği öğrenildi.

İDDİALARA CEVAP VERDİ

Erçetin, Fevzi Kardecesi'nin kaza süsü verilerek cinayete mi kurban gittiği yönündeki iddialara cevap verdi. Nokta Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Erçetin, 'Eşimin ölümü Şaibeli ölüm değil. Düşmeye bağlı, kafasını çarptığı, bu yüzden öldüğü bilgisini verdiler.

“MÜSLÜM GÜRSES ŞARKISI ATTI”

En son salı günü gördüm. Özür diledi, ‘Lütfen geri dön’ dedi. Dönmeyeceğimi söyledim. Ölmeden hemen önce de Müslüm Gürses’in ‘Gidecek Bir Gün’ şarkısını cepten attı. Aradım, açmadı. Koşarak gittim. Banyoda kanlar içindeydi. Boşanıyorduk, ama çok sevmiştim. İçim yanıyor. Haplarla ayaktayım' dedi.

ABD’DE YAŞAMAYA DEVAM EDECEK

Yeşim Erçetin artık yaşamının ABD’de olduğunu iki kızının da okullar tatil olduktan sonra yanına gelerek birlikte zaman geçirdiklerini belirtti. Aldığı eğitimlerle doğum koçluğunu yaptığını belirten Erçetin şimdilerde yaşadığı travma nedeniyle de işine ara verdiği öğrenildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber