Şef Arda Türmen’i kızdıran yorum! ‘Dede olacağın yaşta baba oldun’

Türkiye'nin ünlü şefi Arda Türkmen, 2022'de Melodi Elbirliler ile evlenip baba olduktan sonra sosyal medyada kızıyla yaş farkı hakkında yapılan yorumlara sert tepki gösterdi. Türkmen, bu yorumların sınırları aştığını belirterek eleştiriler karşısında öfkesini dile getirdi.

Türkiye’nin tanınmış şeflerinden Arda Türkmen, 2021 yılının Eylül ayında, eşi Melodi Elbirliler ile Beşiktaş’taki şık bir otelde düzenlenen bir düğün töreniyle evlendi. Çiftin bu özel gününde aile üyeleri ve yakın dostlarının katıldığı bir kutlama gerçekleşti. Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler'in mutluluğu, bu yılın Eylül ayında dünya çapında dikkat çekti. Çift, 2022 yılında ilk çocuklarını kucaklarına alarak ailelerine yeni bir üye kattı. Bu mutluluğu sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşan Türkmen, kızları Ada ile olan anlarını hayranlarıyla paylaşıyor.

YAŞ FARKI GÜNDEM OLDU

Ancak, şef Arda Türkmen’in sosyal medya paylaşımları zaman zaman eleştirilerin hedefi oluyor. Özellikle Türkmen’in kızı Ada ile olan yaş farkı, bazı sosyal medya kullanıcılarının gündeminde. Son dönemde, Arda Türkmen’in kızıyla paylaştığı fotoğraflara gelen yorumlar, sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Türkmen’in takipçileri, yaş farkıyla ilgili çeşitli eleştirilerde bulunarak, şefin ve kızının yaş farkını sorgulayan yorumlar yaptı.

ARDA TÜRKMEN’DEN CEVAP

Bu eleştiriler, Arda Türkmen’i oldukça rahatsız etti. Türkmen, kendisine ve ailesine yönelik yapılan bu olumsuz yorumlara sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Instagram hesabında paylaştığı gönderide, "İyi yürekli insanların yanında sosyal medya maalesef böyle densiz, böyle hadsiz, böyle çapsız insanlarla dolu" şeklinde bir açıklamada bulundu. Türkmen, eleştirilerin kendisini derinden etkilediğini belirterek, "En hafifinden 'sana ne ulan hödük' diyerek konuyu kapatıyorum" ifadesini kullandı. Şef, bu tür yorumların kişisel yaşamına ve ailesine zarar verdiğini düşündüğünü ifade ederek, bu duruma tepkisini dile getirdi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber