ŞEYMA SUBAŞI AŞK HAYATI SOSYAL MEDYAYI SALLADI! "Yine Aşık Oldum" Deyip Bombaladı! Şeyma Subaşı Barış Alper Yılmaz Sevgili Mi?

Magazin dünyasının en çok konuşulan ismi Şeyma Subaşı yine aşık oldu! 29 Eylül'de tek celsede boşandığı büyük aşkı Mohammed Alsaloussi ardından aşk hayatı hareketlenen Şeyma Subaşı bir kez daha aşka geldiğini açıkladı. Olay itirafı görenler şaştı kaldı. Meğer bu kez..

2017 yılında medya patronu Acun Ilıcalı ile nikah masasına oturan Şeyma Subaşı Türk halkının yakın markajına girdi. 2018 yılında yolları ayıran ayrılan çift başka aşklara yelken açtı. Ardından Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile evlenen Şeyma Subaşı aradığı aşkı bulamadı. Kendisinden 10 yaş küçük futbolcu Barış Alper Yılmaz'la adı aşk dedikodularına karışan Şeyma Subaşı'ndan aşk itirafı geldi. "Aşık oldum" deyip paylaştı. Meğer..

ŞEYMA SUBAŞI BARIŞ ALPER YILMAZ

Sosyetik güzel Şeyma Subaşı'dan, "Tahmin edin noldu. Yine aşık oldum" itirafı geldi. Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra aşk hayatıyla sosyal medyayı hareketlendiren Şeyma Subaşı'nın büyük aşkı Meedo ile evliliği uzun sürmedi. Şimdilerde kendisinden 10 yaş küçük futbolcu Barış Alper Yılmaz'la adı aşk dedikodularına geçen Şeyma Subaşı bir kez daha aşık olduğunu açıkladı. Peş peşe yaptığı paylaşımlardan sonra Şeyma Subaşı Barış Alper Yılmaz aşkının başladığı iddia edildi.

ŞEYMA SUBAŞI AŞK İTİRAFI

EURO 2024'teki performansıyla herkesin takdirini alan ünlü futbolcu Barış Alper Yılmaz ile Şeyma Subaşı'nın aşk yaşadığı iddia edildi. Bir mekanda eğlendiği söylenen ikiliden henüz fotoğraf gelmedi ancak Şeyma Subaşı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar aşk itirafı olarak yorumlandı. "Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. LOL. Ve neredeyse düşünüyordum... Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hala hissedecek çok şey var. En tatlı zaman her yerde hissediyorum" paylaşımı yapan 34 yaşındaki Şeyma Subaşı aşk hayatı oldukça hareketli.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber