Umut Akyürek kızıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu: Korkudan kendimi odaya kitledim

Türk sanat müziği sanatçısı Umut Akyürek önceki gün sosyal medyada kızının uyuşturucu kullandığını Ve bu sebepten çok zor günler geçirdiklerini ve kendisini odaya kilitleyerek güvenliğini sağlayabildiğini söyleyerek takipçileriyle dertleşti

Umut Akyürek kızı ile ilgili açıklamalarda bulundu

Ünlü sanatçı kızı Melek Bal'dan korktuğunu söyleyerek kızının öfke kontrolü olmadığını Bu sebepten de kendisine defalarca saldırdığını ve hatta babasına da kendisini de şiddet uyguladığını belirtti. Akyürek Ayrıca kızının babasına bıçakla saldırdığını Bu sebepten polislerin geldiğini ancak polislerin de sadece dil döküp onu yapıştırdıktan sonra serbest bıraktıklarını belirtti.

'ÇOK KORKUYORUZ'

Kızımın tedavi görmeyi reddettiğini 19 yaşında reşit olduğu için de bu kararı maalesef kızının alması gerektiğini belirterek " mahkemeye başvuruda bulunduk. Ve kızımızın bu konu ile ilgili olarak anne babası olarak Bizim karar mercii olmamızı istedik Ama aylardır hala mahkemeden karar çıkmadı etrafımızda gördüğümüz kötü örneklerden ötürü kızımıza bir şey olmasından ve kendisine zarar vermesinden çok korkuyoruz" diyerek bu açıklamaları toplumda yaşanan bu büyük sorunun gündeme getirerek bu durumu yaşayan insanlara yardımcı olmak istediği için paylaştığını belirtti.

Magazin Melek Bal Umut Akyürek
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber