Volkan Demirel ve Zeynep Demirel üçüncü bebeklerinin cinsiyetini açıkladı

2010'dan beri eski futbolcu Volkan Demirel ile mutlu bir evlilik sürdüren Zeynep Demirel, şu sıralar üçüncü bebeklerini kucaklarına almanın heyecanını yaşıyor. Yakında doğacak olan bebeğinin cinsiyetini de paylaşarak bu güzel haberi duyurdu.

Volkan Demirel ve Zeynep Demirel'den üçüncü çocuk heyecanı

2010 yılında evlenen eski Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel ve eşi Zeynep Sever Demirel, evliliklerindeki mutluluğu sürdürüyor.

ÜÇÜNCÜ BEBEKLERİNİ HEYECANLA BEKLİYORLAR

İki kızları, Yade ve Yeda'yı büyüten ünlü çift, şu sıralar üçüncü kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Zeynep Sever Demirel, sosyal medya hesabından "Detaylı ultrasona gidiyoruz. Cinsiyet de böylelikle netleşmiş olacak. Tahminleri alalım" diyerek takipçilerine bu heyecanını paylaştı.

Zeynep Sever Demirel, daha sonra "Kız geliyor" diyerek üçüncü kez bir kız bebek beklediklerini duyurdu ve yeniden kız annesi olacağını açıkladı.

’KIZ İSTİYORDUM'

Zeynep Sever Demirel, "Testi yaptığım ilk andan itibaren kız olduğundan emindim ve kız bebek istemiştim. Ama yanlış anlaşılmasın, erkek olsaydı da kesinlikle üzülmezdim, en önemlisi sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi. Bu sadece bir espri. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederiz. Üç kızla evin oldukça hareketli olacağı kesin" diyerek mutluluğunu paylaştı.

EVLİLİK YILDÖNÜMÜ MESAJI

Öte yandan, çift birkaç hafta önce 14. evlilik yıl dönümlerini kutladı. Zeynep Sever Demirel, eşiyle daha önce çekilmiş bir videoyu paylaşarak, "Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım. 14. yılımızdayız, hala dimdik ayaktayız" mesajını yazdı.

Volkan Demirel Zeynep Demirel Magazin
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber