Zeytin Ağacı kadrosunda anlaşmazlık: Tuba Büyükakın Seda Bakan’a büyük tepki gösterdi

Netflix'in popüler dizisi Zeytin Ağacı'nın ikinci sezon galası, beklenmedik bir olayla gündeme oturdu. Galada, dizinin başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan arasında geçen konuşma, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezon galasında Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan arasında yaşanan gerginlik konuşuldu. Büyüküstün'ün tavırları sosyal medyada eleştirilirken, Seda Bakan'a övgü dolu yorumlar yapıldı.

GERGİN ANLAR

Netflix'te yayınlanan OGM Pictures yapımı Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezon galasına, başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz da katıldı.Tuba Büyüküstün, Seda Bakan’ın “Herkes birbirini az da olsa eskiden tanıyordu” sözlerine, “Ben seni de Boncuk’u da tanımıyordum, sen de beni tanımıyordun” diyerek karşılık verdi.Rıza Kocaoğlu, “Yıllardır tanıyor gibiydik” diyerek ortamı yumuşatmaya çalışsa da Tuba Büyüküstün, “Rıza’yı tanımıyordum, Aytaç’ı tanımıyordum. Kimi tanıyorduk?” dedi.Tuba Büyüküstün’ün tavırlarından rahatsız olduğu açıkça görülen Seda Bakan ise, “Aşkım ben Serkan’ı tanıyordum, Murat ile daha önce film çekmiştim, Aytaç’ı da tanıyordum” şeklinde konuştu. Boncuk Yılmaz ise gerginliği yumuşatmak için ‘Yapmayın birbirinizi patlatmayın’ diye araya girdi. Tuba Büyüküstün'ün, ilginç bir mimik yaparak “Seda, sus artık” demesi, sosyal medyada büyük tepki topladı.

OLAYA DEMET AKALIN YORUMU

İki isim arasında yaşananlar, ünlüler dünyasında da yankı uyandırdı. Olayı görmezden gelemeyen ünlü isimlerden biri de şarkıcı Demet Akalın oldu. "Seda Bakan ve Tuba Büyüküstün’ün röportajında ne görüyorsunuz?" diye sorulan bir sosyal medya paylaşımına yanıt veren Akalın, "Seda Bakan'ın gözümde daha da büyümesini görüyorum" diyerek tarafını belli etti. Ünlü popçu, başka bir kullanıcının Büyüküstün hakkındaki "Dizide de çok donuk, soğuk, mimiksiz biri. Sanırım gerçek hayatta daha da itici ve gıcık biri görüldüğü üzere" yorumuna da "İmzamı atıyorum" diyerek katıldı. Büyüküstün'ün, Akalın'ın bu yorumuna yanıt verip vermeyeceği ise merak konusu oldu.

SEDA BAKAN’DA YORUMLARLA CEVAP VERDİ

Geçtiğimiz günlerde Seda Bakan, sosyal medya hesabından birkaç saat önce yeni fotoğraflar paylaştı. Bu fotoğrafın altındaki "Olay büyümesin diye alttan aldığınız Türk halkı fark etti, sen seni yedirsen de biz seni yedirmeyiz aşko" yorumunu beğenmesi, "Ne oluyor burada?" sorusunu akıllara getirdi. Seda Bakan’ın beğendiği tek yorum bu değil! Tuba Büyüküstün'ün kendisini kıskandığını belirten ve "3. sezon iptal olmasın diye mi paylaştın?" şeklinde soran yorumları da beğendi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber