Sinema

Marvel film serisinin sıralaması nasıldır? İşte detaylar...

Süper kahraman filmlerinin meraklısı olan izleyiciler özellikle Marvel filmlerini sırasıyla izlemeyi tercih ediyor. Peki Marvel filmlerinin doğru sıralaması nasıl? işte detaylar...

Saral: "Leyla Atakan kadın direnişinin rol modeli"

Türkiye’nin tek dereceli seçim sistemiyle seçilen ilk kadın belediye başkanı unvanına sahip Leyla Atakan’ın hayatını konu eden filmin galası bugün İzmit Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Galada konuşan KYÖD Başkanı Uğur Saral, "Leyla Atakan modern Cumhuriyet'in kadın direnişinin, kadın mücadelesinin ilk örneklerinden. Kadınlarımıza rol model oluyor. O yüzden kendisinin yaptıklarını anlatmamız çok önemli" dedi.

Efsane filminin galası yapıldı! Yönetmen: "Müthiş bir film oldu"

"Efsane" filminin galası Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde (PSM) gerçekleştirildi. Filmin Yönetmenliğini ve Senaristliğini üstlenen isim ise Selçuk Aydemir oldu. Aydemir, "Müthiş bir film izleyeceksiniz" diyerek, "Ben en iyi filmimi yaptım. Bundan sonrası seyircinin takdiri. Ben filmimden çok memnunum, çok mutluyum. İnşallah bundan sonra yeni işlerin öncüsü olacak." değerlendirmesinde bulundu.

Efsane filminin galası yapıldı

Senaristliğini ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı Efsane filminin galası Çorum'da gerçekleştirildi. Galaya başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Cengiz Bozkurt'ta katıldı.

o filmler bu hafta vizyonda!

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta birbirinden başarılı 5'i yerli 7 film vizyona girecek.