Spor

Atlı Dayanıklılık Türkiye Şampiyonası Kocaeli'de düzenlendi: Eski Bakan Mehdi Eker şampiyon oldu

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Atlı Dayanıklılık Türkiye Şampiyonası gerçekleştirildi.

Fenerbahçe, Samsun'da üstünlüğünü koruyamadı: 2-2

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Samsunspor ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi. 4 gole sahne olan mücadele 2-2 beraberlikle sona erdi.

Beşiktaş yıldız isimleriyle kazandı: 2-0

Süper Lig'in 9. haftasında Konyaspor'u konuk eden Beşiktaş, rakibini ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Ciro Immobile ve Rafa Silva attı.

Belediye Derincespor beklediği 3 puana kavuştu: 1-0

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Belediye Derincespor, bugün Somaspor ile karşı karşıya geldiği mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.

Eşmespor’u yok saymayın dedik! Anlatamadık! “1-2”

Süper Amatör Lig B Grubu’nda Eşmespor’dan flaş bir galibiyet geldi. Kartepe ekibi deplasmanda Kullarspor’u 2-1 mağlup etti ve grupta ikinci sıraya yükseldi.

Caner Osmanpaşa cuk oturdu

Kocaelispor’un son transferlerinden Caner Osmanpaşa’nın savunmanın ortasına gelişi ile yeşil siyahlılar gol yemeyi unuttu.

Sırada Belediye Derincespor var

Kocaelispor, cumartesi mesaisinde Ümraniyespor’u 1-0 mağlup etti. Sırada profesyonel ligdeki diğer ekibimiz Belediye Derincespor bulunuyor.

Oğulcan Çağlayan: Her geçen gün üzerine katıyoruz

Ümraniyespor maçının penaltı golünü atarak takıma 3 puan kazandıran isimlerden birisi olan Oğulcan Çağlayan, her geçen gün oyunlarının üzerine kattıklarını belirtti.

Barış Alıcı: Saha içinde de dışında da keyif alıyoruz

Kocaelispor’un başarılı kanat oyuncusu Barış Alıcı 1-0 kazanılan Ümraniyespor maçının adından yaptığı açıklamada iyi bir arkadaşlık ortamına sahip olduklarını belirtti.

Arslanbey Organize Sanayi - Darıca Türkeli: 2-2 "Foto Galeri - Nokta Gazetesi"

Süper Amatör Lig'de Arslanbey Organize Sanayi ile Darıca Türkeli ile 2-2 berabere kaldı. İşte bu maça dair en özel fotoğraflar.

Efsane başkan Sefa Sirmen: İsmetpaşa daha güzeldi

Kocaelispor’un efsane başkanı Sefa Sirmen, Ümraniyespor maçını tribünden izledi. Sirmen açıklamasında “İsmetpaşa Stadı daha güzeldi” dedi.

Ertuğrul Sağlam: “Rakibi eksik yakaladık ama pozisyona çeviremedik”

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ümraniyespor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Artık beraber oynamayı öğrendik ama rakibi eksik yakaladığımız anları pozisyona çeviremedik” dedi

Ümraniyespor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı: Karşımızda çok güçlü bir takım vardı

Ümraniyespor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, Kocaelispor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “İki takım da temkinliydik. Oyunumuzu geliştirmeye ve mücadele gücümüzü yüksek tutmaya devam edeceğiz” dedi

Tahir Büyükakın’dan mutlusu yok!

Kocaelispor evinde Ümraniyespor’u Oğulcan’ın penaltı golü ile 1-0 yenerek liderlik koltuğundaki yerini korurken, tribünlerde de büyük sevinç yaşandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da elde edilen galibiyetten ötürü stattan hayli mutlu ayrıldı.