2. Amatör Lig Play-Off’ta yarı final maçlarının programı belli oldu

2. Amatör Play-Off’ta yarı final programı belli oldu. İkinci maçını bay çeken Asarköy doğrudan finale kaldı. İşte maçların gün ve saati.

7 TAKIM KURALARINI ÇEKTİ

Dün (Pazartesi) İzmit Hasan Doğan Amatörevi’nde gerçekleşen kura çekiminde KASKF Başkanı Murat Aydın, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa ve kulüp sorumluları yer almıştı. İlk turun ardından rakiplerini eleyen Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, Gölcük Asarköy, İzmit Vezirçiftliği, Mollafenari, Turgutspor, Yenidoğan Serdarspor ile Yeşilovaspor yarı final kuralarını çekti ve rakiplerini belirledi.

KAZANANLAR FİNAL MAÇI OYNAYACAK

İkinci maçını bay çeken Asarköy doğrudan finale kalırken, Mollafenari ile Turgutspor, İzmit Vezirçiftliği ile Yeşilovaspor, Çayırova Belediyesi Eğitim ile de Yenidoğan Serdarspor eşleşti. Tek maç eleme sistemine göre oynanacak olan maçlarda kazanan takımlar adlarını finale yazdıracak. Bu arada KASKF’ye itiraz eden Karamürsel Ereğlispor’un başvurusu kabul edildi. Ereğli ekibi, Vezirçiftliği yerine Yeşilovaspor’un yarı finaldeki rakibi oldu. İşte yarı final programı.

25 MAYIS CUMARTESİ

17.00: Karamürsel Ereğlispor – Yeşilovaspor (Avni Kalkavan)

17.00: Mollafenari – Turgutspor (Derince Stadı)

17.30: Çayırova ESK– Yenidoğan Serdarspor (Körfez Esentepe)

Gölcük Asarköy (Doğrudan finale kaldı)

BİLGİ

Mollafenari – Turgutspor maçının galibi ile Çayırova Belediyesi Eğitim – Yenidoğan Serdar’ın galibi ile finalde karşılaşacak.

İzmit Vezirçiftliği – Yeşilovaspor maçının galibi, Gölcük Asarköy ile finalde karşılaşacak.

NOT

KASKF’ye itiraz eden Karamürsel Ereğlispor’un başvurusu da gündemde. Ereğli ekibi haklı görüldü ve Vezirçiftliği yerine Yeşilovaspor’un rakibi Karamürsel Ereğli oldu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber