Adem Çolakoğlu'ndan duygusal veda

İlimizin başarılı futbolcularından Adem Çolakoğlu geçtiğimiz yıl Denizli Bölgesel Amatör Lig takımlarından Sarayköyspor'da başarılı bir yıl geçirmişti. Deneyimli savunmacı kulübe veda etti ve şu duygusal açıklamayı yaptı.

ÇOK GÜZEL ANILAR BİRİKTİRDİM

2023-2024 sezonu için Sarayköyspor ile anlaştığım ilk günden sezon bitimine dek çok güzel anılar biriktirdim, çok iyi dostluklar edindim. Bu nedenle çok mutluyum. İyisiyle kötüsüyle bir sezonu daha geride bıraktık. Engebeli ve zor yollardan geçtik, hedeflediğimiz üst sıraları son zamanlarda istemediğimiz sonuçlar alıp hedeften kopsak bile çok şükür takımımızı aldığımız yerde bıraktık.

TEŞEKKÜR EDERİM

Başta desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen aileme, takım arkadaşlarıma, saygıdeğer hocalarıma, masörden ziyade bizlere fazlasıyla destek olan uzman masör Neco babaya, malzemeciliğimizi yapan, gecesini gündüzüne katan İbrahim Güldali'ye, maddi manevi bizlere destek olan büyük Sarayköyspor halkına ve taraftarına teşekkür ederim.

HAK ETTİĞİNİZ YERDE OLACAKSINIZ

Bana inandığınız ve güvendiğiniz için sizlere şükranlarımı sunarım. Artık veda zamanı... Yollarımız buraya kadarmış. Sarayköyspor'un hak ettiği üst liglere çıkacağından eminim. Bir kardeşiniz, dışarıdan bir taraftarınız olarak sizleri desteklemeye devam edeceğim. Yanlışlıkla da olsa kalbini kırdığım, üzdüğüm, incittiğim kim varsa hakkını helal etsin, benden yana hakkım herkese helaldir. Daha güzel günlerde yollarımızın kesişmesiyle... Allah'a emanet olun, kalın sağlıcakla...

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber