Afrika Kupası ne zaman bitiyor?

Afrika Kupası'nın 34. edisyonu Fildişi Sahili'nde devam ederken, turnuvaya katılan milli takımların kadrolarında yer alan 200'den fazla futbolcu, Avrupa futbolunda önemli bir boşluğa neden oldu. Bu durum, bir ay boyunca Avrupa futbolunu derinden etkilemeye devam edecek. Peki, Afrika Kupası maçları ne zaman sona erecek?

Afrika Kupası Ne Zaman Bitecek? Afrika Futbol Konfederasyonu (CAF) tarafından düzenlenen organizasyon, 13 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında Fildişi Sahili'nde gerçekleştirilecek. Futbolseverler, kıtadaki en prestijli turnuva olan Afrika Kupası'nın finalini heyecanla bekliyor.

Avrupa Kulüplerinden 207 Futbolcu Katılıyor Toplamda 24 takımın yer aldığı turnuvaya, Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi İngiltere, Fransa, İspanya, İtalya ve Almanya'dan toplam 207 oyuncu katılıyor. Fransa, 88 futbolcuyla bu alanda öne çıkarken, İngiltere'den 49, İspanya'dan 33, İtalya'dan 19 ve Almanya'dan 18 futbolcu turnuvada mücadele edecek.

Afrika Kupası'nın sona ermesiyle birlikte bu futbolcular, kulüplerine dönerek Avrupa liglerindeki mücadelelerine kaldıkları yerden devam edecekler.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber