Ahmet Akay amcalarının en mutlu günü!

Kocaeli Gazetesi’nde uzun yıllar boyunca foto muhabirliği yapan, 5 Mayıs 2020’de geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden meslektaşımız Ahmet Akay’ın adı bu sezon Kocaeli U-11 Basketbol Kızlar Ligi’ne verildi. Ligin son gününde Ahmet Akay adına düzenlenen ligde kupa ve madalyalar sahiplerini buldu.

SALONLARIN EFENDİSİYDİ

Kocaeli spor basının derin izler bırakan, yaklaşık 30 yıl boyunca foto muhabirliği yapan, Kocaelispor başta olmak üzere tüm spor branşlarına önem veren, özellikle okul ve salon sporlarına büyük destekler veren Ahmet Akay, 5 Mayıs 2020’de evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Kocaeli Basketbol İl Temsilciliği, Ahmet Akay’ın emeklerini hatırlamak ve hatırlatmak için Merhum Gazeteci Ahmet Akay’ın adını bu sezon Kocaeli U-11 Kızlar Basketbol Ligi’ne verdi.

KOCAELİ BASKETBOL İL TEMSİLCİLİĞİ HİMAYELERİNDE

Sezon boyunca geçen çekişmeli maçların adından Kocaeli U-11 Kızlar Basketbol Ahmet Akay Ligi’nde dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildi. İzmit Atatürk Spor Salonu’nda oynanan İzmit Zirve – Gölcük Basketbol maçın ardından kupa ve madalya töreni düzenlendi. Kocaeli Basketbol İl Temsilciliği himayelerindeki ödül töreninde ilk sıraya İzmit Zirve alırken ikinciliği Gölcük Basketbol, üçüncülüğü Doğuşspor, dördüncülüğü ile Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü elde etti.

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

1. olan İzmit Zirve Basketbol Kulübü’ne ödüllerini Spor Şube Müdürü Turgut Emre Çakar ile İzmit İlçe Spor Müdürü Engin Yaşar takdim etti. İkinci olan Gölcük Basketbol Spor Kulübü ödüllerini Basketbol İl Temsilcisi Serkan Dağdelen verdi. Üçüncü Doğuşspor olurken kupa ve madalyalarını İl Tertip Kurulu Üyesi Mehmet Temel, dördüncü olan Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ödüllerini ise İl Tertip Kurulu Üyesi Erkan Kuyumcu takdim etti. Günün tüm fotoğrafları albümümüze yüklenecektir.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber