Ahmet Oğuz: Kocaelispor taraftarı beni heyecanlandırıyor

Kocaelispor’un Konyaspor’dan transfer ettiği Ahmet Oğuz ilk açıklamalarını yaptı. Oğuz “Kocaelispor taraftarı beni heyecanlandırıyor” dedi.

ZORLUK YAŞAMADIM

Kocaelispor’un yeni transferi Ahmet Oğuz basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başarılı sağ bek şu ifadelere yer verdi: Taraftarlar ne kadar heyecanlıysa ben de bu camiaya geldiğim için o kadar heyecanlıyım. Kocaelispor’un Süper Lig özlemi 15 yıl oldu. Takımı tekrar Süper Lig'e çıkarmaya çalışacağız. Kocaelispor buralara yakışmıyor, Süper Lig’i hak ediyor. Bu hedef doğrultusunda çalışacağız, istediğimiz hedefe ulaşacağız. Takıma adapte olmakta zorluk yaşamadım. Herkesle tanıştım. Zaten önceden de tanıdığım birkaç tane arkadaşım vardı.

HOCAMIZIN TELEFONU YETTİ

Kaynaşmayı, yeni arkadaşlıklar kurmayı seviyorum. Gerçekçi olmak gerekirse aklımda Kocaelispor yoktu ama Ertuğrul hocam sağ olsun tek bir telefonla aklımı karıştırdı. Kendisinin araması beni onurlandırdı ve Kocaelispor’a gelmem de en büyük etken kendisi oldu. Bu açıdan teşekkür ederim. Tabii ki Kocaelispor’un büyük bir camia olması da beni çok tetikledi. Güçlü bir taraftarı var. Bu da beni çok heyecanlandırıyor. 7 yıl önce Gençlerbirliği ile alt lige düşmüştük ama takımı geri çıkartmıştık. Burada da şampiyonluk yaşamak istiyorum.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber