Ali Gürdal imzaları topladı, Ankara’ya gidiyor!

İlimizin deneyimli teknik direktörlerinden Ali Gürdal, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kocaeli Şubesi’nin başkanlığına aday oldu. Gürdal, tüzük gereği aday olması için gereken imzaları topladı. Gürdal, Ankara’ya gidip imzaları sunduktan sonra resmi aday olacak.

GENÇLİK MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞECEK

Kısa adı TÜFAD olan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kocaeli Şubesi’nin olağan genel kurulu 14-21 Haziran’da gerçekleşecek. 672 üyesi bulunan derneğin olağan genel kurulunun ilki 14 Haziran’da Hasan Doğan Amatörevi KASKF Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek. Çoğunluk sağlanamazsa ikinci oturum 21 Haziran’da çoğunluğa bakılmadan 42 Evler Mahallesi’nde yer alan Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek.

68 İMZA VE FAZLASINI TOPLADI

26 yıldır başkanlık koltuğunda oturan mevcut başkan Remzi Demirer bu seçimlerde de aday olacak. Bu kez karşısında bir aday var. İlimizin deneyim teknik direktörlerinden Ali Gürdal başkanlığa aday oldu. Tüzük gereği başkan adaylığı için üyelerin yüzde 10’unun imzasının alınması gerekiyordu. Ali Gürdal yeterli imzayı topladı ve Gürdal, Başkent Ankara’ya giderek imzalarını verdikten sonra resmen adaylığını ilan edecek.

160’A YAKIN ANTRENÖRÜN ÜYELİĞİ YOK

Gürdal’ın perşembe günü düzenleyeceği basın toplantısı ile adaylığını duyuracağı öğrenildi. Öte yandan 160’a yakın antrenörün derneğe üye olmaması da dikkat çekti. Aralarında Fatih Kurtoğlu, Sedat Topçu, Orhan Filiz, Mehmet Akif Karaman gibi önemli antrenörlerin TÜFAD’a üye olmadığı belirtildi. Kazanan listenin yönetimi 15 asil 15 de yedek üyeden oluşacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber