Ali Gürdal: Seçimi kazanabilecek bir ekibe sahibiz!

14-21 Haziran’da olağan genel kurulunu yapacak olan TÜFAD Kocaeli Şubesi’nde Teknik Direktör Ali Gürdal başkan adaylığını açıkladı. Gürdal çarpıcı açıklamalar yaptı ve “Seçimi kazanabilecek bir ekibe sahibiz" diye konuştu.

ANTRENÖRLERİMİZE BİLDİRMEDİLER

Hasan Doğan Amatörevi KASKF Toplantı Salonu’nda gerçekleşen başkanlık açıklamasında Gürdal şu ifadelere yer verdi: Kongrenin olacağını TÜFAD Kocaeli Şubesi antrenörlerimize bildirmemiştir. Facebook’ta 27 Mayıs’ta paylaşılmış. Sosyal hesabımdan tarihleri paylaştım. Hatta gününü cuma yerine salı yazıldı. Beni aradılar, antrenörlerimiz süreç ile ilgili bilgilerinin olmadığını ifade ettiler. Bu önemli konuya bu kadar gayri ciddi bakılmamalıydı.

GENEL BAŞKANIMIZ BİZİ SAMİMİ KARŞILADI

3 günde toplam üyenin yüzde 10’undan imzaları aldık. Bu konuda bize destek olan meslektaşlarımıza teşekkür ederim. Kısa zamanda çok hızlı koştuk. 110’a yakın imzayı topladık, Ankara’dan onaylattık. Genel başkanımız bizi samimi karşıladı ve başkanımız “Herkes bizim adayımız” dedik. Remzi başkanla bir sıkıntımız yok, olamaz da… Bizim sıkıntımız TÜFAD ile…

HER ALANDA ETKİN OLMAK İSTİYORUZ

TÜFAD İzmit’te hiçbir etkinlikte yok. 40 yıldır spor camiasının içindeyim. Remzi hocamızı çok sever sayarım ancak kendisini etkinliklerde ya da başka organizasyonlarda göremiyoruz. En büyük projemiz tüm antrenörlerimizle birebir ilgilenmek. Her şeyimiz hazır. Hedefimiz her alanda etkin olmak. Maç planlamasında TÜFAD neden yok? Kongreyi aldıktan sonra herkese her kesime temas edeceğiz.

GENÇ BİR YÖNETİM

Aday olmadan önce konuştum ve Remzi başkana “Seni ağabey, baba gibi görüyoruz. Güzel bir genç bir yönetim yapalım, benim olmama gerek yok” dedim. Kocaelispor’un kongresi başta olmak üzere birçok genel kurulda TÜFAD yok. Bu derneğin ağırlığını bu şekilde nasıl sağlayacağız. Akademi Ligi’ndeki arkadaşlarımıza TÜFAD kaç maçınıza geldi dedik. Cevap alamadık. Böyle olmaz.

GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇMALIYIZ

Spor camiası olarak hepimiz aynı gemideyiz. Taban birlikleri, hakemler, sağlıkçılar, basın bir aradayız. Nasip olur yönetimi alırsak hep birlikte çalışacağız. Sayın Murat Aydın başkanımıza da düşüncelerinden teşekkür ederim. Girişimimize olumlu tepkiler var. Vefa önemlidir, ben 26 yıldır vefa gösteriyorum. Artık gençlerin önünü açmalıyız. Benim ekibim genç olacak. Her ilçeden 1 asil ve 1 yedek üyemiz olacak.

NEDEN YETERİ KADAR DEĞER VERİLMİYOR

Yönetimimizi size tanıtmak isterdim ancak telefonlar ediliyor “Vefa” deniliyor. 160’a yakın üye olmayan arkadaşlarımızdan imza toplandığını da öğrendik. Bakın… Sakarya bölgesinden 2 tane milli takım antrenörü var. Neden Fatih Kurtoğlu milli takım antrenörü olarak orada değil, Baturman hocam gibi hocalarım oralarda yok? En çok maç bu şehirde oynanıyor çok sayıda müsabakalarımız var ancak antrenörlerimize gereken neden değer verilmiyor?

DERTLENİRSENİZ DERTLERİ ÇÖZERSİNİZ

İstanbul TÜFAD, “Eğitim Yönetim Sistemini” hayata geçirdi. 3 ve 4. sınıf öğrencilerine antrenörler okullarda ders veriyor. Bu da iş sahası mesela… Dertlenirseniz dertleri çözersiniz. Bize oy veren vermeyen herkesin kapısını çalacağız. Kocaeli TÜFAD olarak yaptırımlarımız olmalı, saygınlığımız artmalı. Amatörevi var hakemevi olacak neden antrenörevi olmasın.

KOLTUK SEVDALISI DEĞİLİZ

672 üyemiz var, biz gerçekten güçlü bir aileyiz. Yapacağımız çok iş çok hayalimiz var. Dediğim gibi genç, dinamik bir ekip yapıyoruz. Koltuk sevdalısı değiliz. TÜFAD’ı hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Bizim kimse ile işimiz yok, dediğimiz gibi derdimiz TÜFAD. Antrenörlerimizin her zorluğunda orada olmalıyız. Kenan Ay hocamız hastalandı, hastaneye gittik ve “Beni kimse aramadı” dedi.

KOCAELİ İL KARMALARI PROJESİ’Nİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

İlimizde çok genç ve yetenekli arkadaşlarımız var ancak 21’inde oy kullanamıyor. Fatih Kurtoğlu, Fatih Engin, Selçuk Eseler, Orhan Filiz, Volkan Keskin, Mehmet Akif Karaman, Nazif Uçar gibi şampiyon antrenörlerimizin üyelikleri bulunmuyor. Dolayısı ile bu arkadaşlarımız oy kullanamayacak. TÜFAD olarak belediyelerimizin tamamına ihtiyacımız var. Her yaş gruplarının karmalarını yapacağız, antrenörler görevlendireceğiz. Maaşlarını Halk Eğitim’den temin edeceğiz. Kocaeli İl Karmaları Projesi’ni hayata geçirip genç yeteneklerin keşfedilmesini sağlayacağız.

GÜNÜN 24 SAATİ ANTRENÖRLERİMİZ İÇİN DERTLENECEĞİZ

14 ve 21 Haziran’da kongre mi olur? Bayram zamanı olmaz. İnsanlara da saygımız yok. Bu genel kurulda Remzi Demirer’in ne kadar şansı varsa Ali Gürdal’ın da o kadar kazanma şansı var. Seçimi kazanacak bir listemiz mevcut ve çalışacağız, günün 24 saati antrenörlerimiz için dertleneceğiz. Antrenörlerimiz yüz kızartıcı bir suç işlemediği sürece tüm antrenör arkadaşlarımın yanında olacağım. Antrenörlerimize yapılan hakaretleri kınıyorum. Hiç kimse antrenörümüze haksız yere hakaret. Buna asla izin vermeyiz.

11 VE 12 YAŞ GRUPLARI MAÇLARINI EĞLENCE İÇİNDE OYNATMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Eğitim sistemi ile ilgili sıkıntımız var. Küçük yaştaki çocuklarla çalışıyoruz. Grup grup eğitim projelerini hayata geçirmek istiyoruz. Belediyelerimizin kamplarında antrenörlerimizi eğitebiliriz. Projelerimizden birisi de 11-12 yaş gruplarındaki maçlarımızın hakemsiz, kazanma odaklı olmadan bir eğlence havasında, keyif havasında oynatmaktır. Avrupa’da bu şekilde oluyor. Alt yaş gruplarımızda maç sayımız çok az. TÜFAD burada da devreye girmeli. Yeni projeler üretip maç sayılarını artırmalı. Daha anlatılacak çok şey var. Bunları da kongrede anlatacağız.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber