Ali Koç görevinden istifa ettiğini açıkladı

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının yankıları devam ederken Ali Koç görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzsonspor ile Fenerbahçe arasında oynan ve maç sonunda yaşanan olayların yankılar hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük yankı uyandırdı. Olayın sıcaklığı gündemi korurken Ali Koç'tan istifa açıklaması geldi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç maça dair yaşananlara ilişkin kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Ali Koç, Kulüpler Birliği'ndeki başkanlık görevinden istifa ettiğini açıklarken, 2 Nisan'da genel kurula gideceklerini söyledi. Koç ayrıca ligden çekilme kararıyla ilgili de değerlendirme yapacaklarını ifade etti.

GENEL KURUL KARARI ALINDI

Ali Koç, "Eğer bu ligden çekilme kararı alınacaksa 2 Nisan'da almalıyız. Rica ediyorum kongre üyelerine, gelin kulübünüzün yanında durun. Biz genel kurulda kongre üyelerimizle birlikte bu işin nereye gideceğine karar vereceğiz. Ligden çekilme kararı alırsak, bırakmayacağım. Kulübü yine üst lige çıkartırız ve öyle bırakırım" dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber