Ali Koç’un listesi en çok Kocaelisporluları kızdıracak!

Fenerbahçe Kulübü’nün 8-9 Haziran’da gerçekleştireceği olağan seçimli genel kurul toplantısı öncesinde adayların yönetim kurulu listeleri açıklandı. Ali Koç’un listesindeki bir isim ise Kocaeli’yi ve Kocaelisporluları yakından ilgilendiriyor.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamayla birlikte başkan adaylarının listesi belli olurken; Ali Koç’un listesi Kocaelilileri yakından ilgilendiren bir ismi de barındırıyor. Listede Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi de yer alıyor. Kocaeli’nin en önemli işletmelerinden birisi olan Safiport, Derince Limanı’nı işletiyor.

TÜPRAŞ DA AYNISINI YAPMIŞTI

Kocaelisporluların en doğal isteklerinden birisi olan Kocaeli’de faaliyet gösteren büyük işletmelerin Kocaelispor’a sponsor olmasıyken, Safi Holding Yönetim Kurululu Başkanı Hakan Safi’nin Ali Koç’un listesinde olması ve Kocaelispor’la hiçbir sponsorluk anlaşması olmaması taraftarları kızdıracağa benziyor. Daha önce de Tüpraş’ın Beşiktaş’a sponsor olmasıyla birlikte Tüpraş eleştirilerin odağı olmuştu.

ALİ KOÇ’UN LİSTESİ

Mevcut başkan Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde Erol Bilecik, Burak Kızılhan, Sertaç Komsuoğlu, Acun Ilıcalı, Ahmet Ketenci, Alper Alpoğlu, Cenk Öztanık, Eren Dişli, Ergun Özen, Esin Güral Argat, Fethi Pekin, Hakan Safi, Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Hüseyin Bozkurt, Kemal Danabaş, Mehmet Dereli, Nedim Keçeli, Özgür Özaktaç, Rıfat Perahya ve Selma Rodopman yer aldı.

AZİZ YILDIRIM’IN LİSTESİ

Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesinde ise Mithat Yenigün, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Mehmet İman, Ahmet Önder Fırat, Fatih Öztürk, Murat Salar, Mehmet Selim Kosif, Batuhan Özdemir, Ömer Onan, Hande Tibuk, Ahmet Özokur, Mustafa Ömer Topbaş, Emin Selim Akgün, Mustafa Aydın Acun, Emrah Tünay, Mehmet Engin Özturan, Savaş Adalet, Berkay Erdim ve Tuna Akın bulundu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber