Alikahya yeniden çok SÜPER oldu! "2-0

1. Amatör Lig Play-Off finalinde Alikahyaspor ile Uzuntarla Belediyespor takımları Körfez Esentepe Stadı'nda karşı karşıya geldi. Zorlu ve çekişmeli geçen mücadeleyi 2-0 kazanan Alikahya 1 yıl aranın ardından Süper Lig'e yeniden merhaba dedi.

SÜPER OLMAK İÇİN!

Sezon boyunca son derece yorucu maçları geride bırakan ve 1. Amatör Lig'de Play-Off finaline yükselen 2 önemli takım, Alikahyaspor ile Uzuntarla Belediyespor Körfez Esentepe Stadı'nda Süper Amatör Lig bileti almak için karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Alikahya 10. dakikada öne geçti. Sağ kanattan ceza sahası içine giren Batuhan Durmuş kaleci Metin Şener'in üstünden topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk 45 dakikada Uzuntarla 2 net pozisyondan yararlanamadı ve ilk yarı 1-0 bitti.

MAÇ SONU BÜYÜK SEVİNÇ

İlk yarıdaki çekişme 2. yarıda da devam etti. Zaman zaman gerilimli anların yaşandığı mücadelenin 69. dakikasında topla buluşan Arif Şaban Yılmaz şık bir vuruşla farkı 2'ye çıkardı. Kalan sürede skor korumasını bilen Alikahya, güçlü rakibini 2-0 mağlup ederek 1 yıl arının ardından yeniden Süper Amatör Lig'e adını yazdırdı. Maçın ardından Alikahya tarafı inanılmaz bir sevinç yaşarken, Uzuntarla tarafındaysa hakeme tepki ve büyük bir üzüntü vardı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber