Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında büyük bir çekişmeye sahne olacak mücadelede Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya gelecek.

Ligde 10 maç sonunda 9 galibiyet ve 1 mağlubiyetle lider konumda bulunan Anadolu Efes, Galatasaray'a karşı aldığı mağlubiyetin ardından gösterdiği çıkışla dikkatleri üzerine çekti. Şu anda 5 maçlık bir galibiyet serisiyle zirvedeki yerini koruyan Anadolu Efes, aynı performansını THY EuroLeague'de de sürdürüyor. Panathinaikos ve ALBA Berlin ile oynanan müsabakalardan galibiyetle ayrılan lacivert-beyazlı takım, taraftarlarını sevindiriyor.

Fenerbahçe Beko ise ligdeki 10 maçta 8 galibiyetle ikinci sırada bulunuyor. Ancak Beşiktaş Emlakjet deplasmanında aldığı mağlubiyetle 7 maçlık galibiyet serisine veda eden sarı-lacivertli ekip, Anadolu Efes karşısında çıkış yakalamak istiyor. Ayrıca THY EuroLeague'de son 7 maçında yalnızca bir galibiyet alabilen Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes maçıyla toparlanma umutlarını sürdürüyor.

Her iki takım arasında taraftarlar arasında büyük heyecan yaratan son 10 resmi maçta ise her iki ekip de beşer galibiyet elde etti.

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasındaki kritik mücadele 11 Aralık Pazartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak. Basketbol severler karşılaşmayı beINSPORTS 5 ve TOD TV'den canlı olarak izleyebilecekler. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen mücadelede hangi takımın üstünlük sağlayacağı merakla bekleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber