Anadolu Efes Monaco basket maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Basketbolseverlerin heyecanla beklediği THY Euroleague karşılaşmalarından biri olan Anadolu Efes - Monaco Basket maçı yaklaşıyor. İşte, bu büyük mücadele ile ilgili detaylar:

Anadolu Efes - Monaco Basket Maçı Ne Zaman?

Anadolu Efes ile Monaco Basket arasındaki THY Euroleague basketbol maçı, 26 Ocak 2024 tarihinde oynanacak. Türkiye saatiyle 20:30'da başlayacak olan karşılaşma, İstanbul'daki Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

Anadolu Efes - Monaco Basket Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Maçı canlı izlemek isteyenler için Anadolu Efes - Monaco Basket karşılaşması, S Sport ve S Sport Plus kanallarından yayınlanacak. Türkiye saatiyle 20:30'da başlayacak olan mücadele, basketbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak. Maçın şifreli olarak yayınlandığı kanalları izlemek için aşağıdaki frekans ve platform bilgilerini kullanabilirsiniz:

  • Kanal: S Sport Plus
    • Platformlar: Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.
  • Kanal: S Sport
    • Platformlar: Kablo TV 240, Tivibu 73, Turkcell TV+ 77, Vodafone TV 11 numaralı kanallar üzerinden Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

Basketbol tutkunları, bu büyük mücadeleyi canlı olarak izleyebilecekleri kanalları şimdiden takip etmeye başlıyor. Anadolu Efes ve Monaco Basket arasındaki zorlu mücadeleyi izlerken, seyircilere keyifli anlar dileriz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber