Anlamlı organizasyonda Kartepeli iki karateci kürsü gördü

İki ay önce vefat eden, Bursa'nın genç ve yetenekli sporcularından biri olan milli karateci Emir Buğra Gencan’ın anısını yaşatmak ve karate camiasına katkıda bulunmak amacıyla, adına özel bir turnuva düzenlendi.

ELİF BERRE VE SILANUR GURURLANDIRDI

Mart ayı başında geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Bursalı milli karateci Emir Buğra Gencan adına düzenlenen Emir Buğra Gencan Ümit – Genç ve Büyükler U-21 Karate Ligi müsabakaları Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde yapıldı. 40 il ve 124 kulüpten toplam 867 sporcunun katıldığı karate ligi maçlarında tempo ve heyecan oldukça yüksekti. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Kartepe Gençlik ve Spor Kulübü’nün iki sporcusu dereceye girerek kürsüde yer almayı başardı. Anlamlı turnuvada Kartepeli Elif Berre şampiyon, U-21 Kadın 68 Kiloda Sılanur Yazıcı ise üçüncü olarak bronz madalya elde etti.

EDA AÇIKYOL: ARA VERMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM

47 kiloda altına uzanan yetenekli sporcu Elif Berre ile 68 kiloda bronz madalya alan Sılanur Yazıcı Kartepe’yi ve şehri Kocaeli’yi gururlandırdı. Kartepe Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Av. Eda Açıkyol açıklamasında “Değerli karate sporcusu Emir Buğra Gencan, iki ay önce geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Karate camiasının acısı çok büyük. Emir Buğra’ya Allah’tan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum. Kartepe Gençlik ve Spor Kulübü olarak bu önemli turnuvada iki sporcumuz Elif Berre ile altın, Sılanur Yazıcı ile bronz madalya elde edildi. 2 sporcumuz ile bünyemizdeki tüm sporcularımızı kutlarız. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Sporu ve sporcuyu her zaman destekleyen Kartepe Belediye başkanı Mustafa Kocaman’a da desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber