Antalyaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Trendyol Süper Lig'in heyecanı devam ediyor. Trabzonspor, 20. hafta mücadelesinde deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak zorlu mücadele, saat 16:00'da başlayacak ve deneyimli hakem Bahattin Şimşek tarafından yönetilecek.

Mücadele, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Trabzonspor, ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek büyük bir çıkış yakaladı. 36 puanla ligin 3. sırasında bulunan bordo-mavililer, Bitexen Antalyaspor karşısında da galibiyetle ayrılarak zirve mücadelesini sürdürmeyi amaçlıyor.

Muhtemel 11'ler şu şekilde:

Antalyaspor: Leite, Bünyamin, Veysel, Ömer, Güray, Kaluzinski, Safuri, Saric, Jehezkel, Bytyqi, Buksa.

Trabzonspor: Uğurcan, Mehmet Can, Baniya, Benkovic, Eren, Mendy, Berat, Visca, Bakasetas, Fountas, Enis.

Trabzonspor'da Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Trezeguet, Pepe ve Onuachu'nun forma giyemeyeceği karşılaşmada, Orsic, Denswil ve Abdülkadir Ömür'ün sakatlıkları sürüyor.

Sarı kart sınırında bulunan Bakasetas ve Enis Destan, kart görmeleri halinde Galatasaray maçında takımlarını yalnız bırakacak.

Antalyaspor'da ise sarı kart cezalısı Erdal Rakip ve sakatlığı bulunan Naldo'nun durumu maç saatinde belli olacak.

Teknik direktörlük koltuğuna Sergen Yalçın'ın getirilmesinin ardından çıktığı 2 maçta 4 puan toplayan Antalyaspor, Trabzonspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber