Arjantinli dost Ruben geliyor!

Arjantin’in Kocaelispor gibi yeşil siyahlı renklere Chicago takımının taraftarı Ruben, cumartesi günü Kocaelisporlular ile buluşacak.

ÇORUM DEPLASMANINA GİDERKEN VEFAT ETMİŞTİ

Son yıllarda Kocaelisporlu taraftarlar ile Arjantin’in yeşil siyahlı takımı Nueva Chicago takımı taraftarları arasında önemli bir dostluk paylaşımları oluştu. Geçtiğimiz aylarda Çorum deplasmanına giderken hayatını kaybeden Kocaelispor taraftarı Erkan Çakır adına Arjantin’de pankart açılması bu dostluk bağlarını daha da güçlendirdi.

ERKAN ÇAKIR’IN MEZARINI ZİYARET EDECEK

Tatil programı için Türkiye’ye gelecek olan Chicago taraftarı Ruben Aristimuno, programına İzmit’i de ekledi. Merhum taraftar Erkan için hazırladıkları pankartı Buenos Aires’de birçok yeşil siyahlı taraftara imzalatan Ruben, bayrağı Erkan Çakır’ın ailesine hediye edip Bekirdere’deki arkadaşlarıyla birlikte, Çakır’ın Topallar köyündeki mezarını ziyaret edecek.

STADA GELECEK

20 Temmuz Cumartesi sabahı eşi Vanesa ile birlikte İzmit’e gelecek olan Ruben, akşam saatlerinde tekrar İstanbul’a geri dönecek. İzmit’te kaldığı süre içinde birçok Kocaelisporlu taraftarla bir araya gelmek isteyen Ruben, Kocaeli Stadı’nı gezecek, Kocaelispor mağazana da uğrayacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber