Arslanbey Gençlerbirliği'nden Play-Off'a dev adım! "2-4"

Süper Amatör Lig B Grubu maçında ligde kalma mücadelesi veren Bekirderespor'la Play-Off mücadelesi veren Arslanbey Gençlerbirliği arasındaki maçı Arslanbey ekibi 4-2 kazandı.

ARSLANBEY İLK YARIYI 2-1 ÖNDE TAMAMLADI

Cephanelik Stadı'ndaki maça her iki takım da hızlı başladı ve karşılıklı pozisyonlar buldu. 22. dakikada Arslanbey'de Cankat Ezgi'nin ceza sahası dışından kaleye çektıği şut kaleci Berke'nin solundan filelere gitti. Arslanbey 36'da farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan Eray'ın yaptıgı ortada arka direkte topa yükselen Fatih Güler kafa vuruşu sonrası ağları buldu. İlk yarının uzatma anlarında ceza sahası içinde yaşanan karambolde Berat topu kaleye gönderdi, defansa da çarpan top kalecisi Ersin'i zor durumda bıraktı ve ilk yarı 2-1 sona erdi.

BEKİRDERE BASİT GOLLER YEDİ

İkinci yarıya Bekirdere atak başladı ancak kötü bir gol yedi. Yapılan basit top kaybını iyi değerlendiren Arslanbey ekibinde top Fatih Güler'e kadar geldi. Soldan ceza sahasına girerken topa sert vuran Fatih kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı. 76'da oyuna giren Serkan 4 dakika sonra hakeme itirazdan dolayı kırmızı kart gördü. 84. dakikada Furkan Aydoğdu orta sahada aldığı topu ceza sahasına kadar götürdü, kaleci Berkan'ı da geçerek boş kaleye yuvarladı. "4-1" 87. dakikada Muhammed Emin, Bekirdere adına attığı golle maçın skorunu 4-2 olarak belirledi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber