Aybastı Güreşleri’nde son 16’ya iki pehlivanımız kaldı

916. Geleneksel Aybastı Perşembe Yaylası Ordulu Mustafa Pehlivan Yağlı Güreş ve Kültür Festivali Başpehlivanlık Güreşleri son 16’da 2 pehlivanımız mücadele edecek.

FARUK VE NEDİM

916. Aybastı Perşembe Yaylası Ordulu Mustafa Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde ilk gün geride kaldı. Türkiye Yağlı Güreş Ligi 4. Haftası Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Aybastı Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği 916. Geleneksel Aybastı Perşembe Yaylası Ordulu Mustafa Pehlivan Yağlı Güreşleri son 16’ya Faruk Akkoyun ve Nedim Gürel kaldı.

NEFES KESTİ

İlk gün güreşlerinde minik 1, minik 2, teşvik 1 ve teşvik 2 boylarında son 16’ya kadar güreşlere devam edildi. Tozkoparan, ayak, deste küçük, deste orta, deste büyük, küçük orta küçük ve küçük orta büyük boylarda ise son 64’e kadar güreşlerde rakiplerin kıyasıya mücadelesi oldu. Bugün ise büyük orta, başaltı ve baş boyunda ise güreşler nefes kesti.

DİĞER BOYLAR

Öte yandan başaltında Hüseyin Soğukoğlu ve Kazım San, Büyükorta boyda Sinan Yıldız ve Abdülvasi Balta adlarını son 8’e yazdırdılar. Aybastı Güreşleri’nde başpehlivanlık mücadeleleri yarın (Pazar) saat 10.00’da başlayacak ve 4 rakibini mağlup eden pehlivan Lig Güreşleri’nin dördüncü ayağı olan Aybastı’nın şampiyonu olacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber