Bandırmaspor-Kocaelispor: 0-3 (Maç sonucu)

Kocaelispor sezonun 15. Maçında Bandırmaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Yeşil siyahlılar baştan sona üstün oynadığı mücadeleyi Amaral, Tanque ve Barış Alıcı’nın golleriyle 3-0 kazandı. Maçta üzen tek konu Tanque’nin kırmızı kart görmesiydi.

Dk. 72: Kocaelispor’da çok talihsiz bir an yaşandı. Tanque bir pozisyonda ayağı Taha Batuhan’ın başına temas etti, Ömer Faruk Turtay direkt kırmızı kartını çıkardı.

66 ve 67’de Bandırma ekibi iki kez gole yaklaştı. İlkinde kaleci Gökhan sağ köşeye giden topu sağına uzanarak son anda çıkardı. İkinci pozisyonda yakın mesafeden çekilen şutta top soldan dışarıya çıktı.

GOOOOOLLLLL: Dk. 51: Kocaelispor üçüncü golü buldu. Bandırma savunmasında Harris’in pas hatası sonrası boşta kalan topu Barış Alıcı sol köşeden topu filelere gönderdi.

Dk. 44: Kocaelispor’da Barış Alıcı’nın ceza sahası dışından çektiği şutta kaleci Gkelios topu son anda kornere gönderdi.

Dk. 42: Kocaelispor inanılmaz bir gol kaçırdı. Harika bir ani atak yakalayan Kocaelispor’da Barış Alıcı Amaral’ı kaçırdı, bu futbolcu da al da at dediği pozisyonda Candeias’ı golle burun buruna getirdi ancak Portekizlinin vuruşudna Gkelios topu son anda çıkardı.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL.... Dk. 33: Kocaelispor farkı 2’ye çıkardı. Sezonun en etkili futbolunu ortaya koyan yeşil siyahlılaard Amaral’ın pasında Tanque ceza sahası içinde sağ ayağı ile topa harika vurdu ve kaleci Gkelios’ın solundan topu filelere gönderdi.

GOOOOOOOOOOOOLLLLL...! Dk. 21: Kocaelispor 1-0 öne geçti. Candeias’ın müthiş pasına hareketlenen Amaral kaleci Gklelios’un solundan topu filelere gönderdi.

Dk. 11: Bandırma ekibi 1 dakika içinde 2 önemli fırsat yakaladı. İlkinde Lenvet’in şutunda Gökhan topu kurtardı, devamında sağdan yapılan ortada Burak topu uzaklaştırmak istedi, yükselen topa Djitte sert vurdu, top soldan dışarıya çıktı.

Dk. 8: Kocaelispor’dan Tanque ile Bandırmaspor’da Taha Batuhan kafa kafaya çarpıştı, iki futbolcu da yerde kaldı. Korkutan pozisyonda önemli bir sıkıntı çıkmaması sevindirdi.

Kocaelispor 5. dakikada gole yaklaştı. Savunma arkasına sarkan Amaral ceza sahası içinde topla buluştu ancak içeriye çevirdiği topta hiçbir arkadaşını buluşturamadı.

Beridze, Atabey ve Oğuz’dan eksik kadrosu ile Bandırma’ya gelen Kocaelispor maça Gökhan, Mehmet Yılmaz, Atila, Burak Öksüz, Emir, Mert, Yusuf Cihat, Barış, Candeias, Amaral ve Tanque 11’i ile başladı.

Trendyol 1.Lig'de 14.haftada alınan 3-0'lık Ümraniyespor yenilgisi ve hafta içi kupa mesaisinde Alanyaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Kocaelispor bugün saat 13.30'da ligin 4.sırasında yer alan Bandırmaspor'a konuk olacak. Bandırma 17 Eylül Stadı'nda oynanacak olan zorlu mücadeleyi Ömer Faruk Turtay yönetecek. Turtay'ın yardımcılıklarını Kemal Mavi ve Oğuz Kaan Çalışır üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Akdağ olacak. Bandırma'daki kritik karşılaşmada görev alacak.

İLK 11'LER

Bandırmaspor

1. IOANNIS GKELIOS

19. RAHMETULLAH BERİŞBEK

35. SERGEN PİÇİNCİOL

57. TAHA BATUHAN YAYIKCI

3. EMRE BATUHAN ADIGÜZEL

6. REMİ JOSE MİCHEL MULUMBA

41. MEHMET ÖZCAN

33. LEVENT AYÇİÇEK

9. METEHAN MİMAROĞLU

17. MARC JOZEFZOON

2. MOUSSA KALILOU DJITTE

Yedekler

16. AKIN ALKAN

23. EDSON ANDRE SITOE

53. MUCAHİT ALBAYRAK

10. DOĞAN CAN DAVAS

5. EMİRHAN AYDOĞAN

8. MUSTAFA SAYMAK

7. CEBIO SOUKOU

93. KADEEM RAYMOND MATHURIN HARRIS

77. MUSTAFA ÇEÇENOĞLU

21. YUSUF ERDEM GÜMÜŞ

Teknik Direktör

TANER TAŞKIN

KOCAELİSPOR:

35. GÖKHAN DEĞİRMENCİ

32. MEHMET YILMAZ

4. EMİR ORTAKAYA

19. ATİLA TURAN

53. BURAK ÖKSÜZ

20. MERT ÇÖLGEÇEN

8. YUSUF CİHAT ÇELİK

41. JOAO PEDRO REİS AMARAL

10. DANIEL JOAO SANTOS CANDEIAS

70. BARIŞ ALICI

99. DOUGLAS WILLIAN DA SILVA SOUZA

Yedekler

1. HARUN TEKİN

3. ONUR ATASAYAR

24. İBRAHİMA BREZE FOFANA

17. EMRE NEFİZ

40. YUSUF EMRE GÜLTEKİN

7. CEM EKİNCİ

11. ONIL CHRISTIAN KOUAKOU

21. BEDİRHAN YILDIZ

2. ALİHAN KUBALAS

55. YUSUF ABDİOĞLU

Teknik Direktör

ERTUĞRUL SAĞLAM

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber