Barış Alıcı: Bu takımda herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor

Kocaelispor’un etkili kanat oyuncularından Barış Alıcı, İstanbulspor maçının ardından yaptığı açıklamada “Bu takımda herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor” diye konuştu.

GİRENİYLE ÇIKANIYLA

İstanbulspor karşılaşmasının ardından maçı değerlendiren Barış şu ifadelere yer verdi: Kağıt üstünde ve sahada zorlu olan bir rakiple karşı karşıya geldik. Bu maçta sezonun en iyi futbollarından birini oynadık. Gireniyle, çıkanıyla, ilk devre, ikinci devre iyi bir futbol oynandı.

HAK ETTİĞİMİZ KONUMDAYIZ

İstanbul karşısında çok fazla pozisyona girdik ve gerçekten de çok iyi işler yaptık. Tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gerçekten çok karakterli bir oyuncu grubumuz var. Herkes elinden geleni sonuna kadar yapıyor. Şu an hak ettiğimiz konumdayız. Umarım sezon sonunda da aynı şekilde lider kalıp Süper Lig’e çıkarız.

HERKES YÜZDE YÜZÜNÜ VERİYOR

İlk yarı Beridze de çok iyi işler yaptı ve takıma katkı sağladı. Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Zaten bizim takımda giren, çıkan tüm oyuncular elinden gelenin en iyisini yapmak için çabalıyorlar. Herkes yüzde yüzünü veriyor. Hocamız 45. dakikadan sonra beni oyuna aldı. Ben de elimden geldiğince değerlendirmeye çalıştım. Bu futbolumuzu devam ettirip, tüm takım olarak en iyi yerlere geleceğiz inşallah.

Barış Alıcı İstanbulspor Spor Kocaelispor
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber