Barış Alıcı: Göztepe dersine çok iyi çalıştık

Kocaelispor’un başarılı kanat oyuncusu Barış Alıcı 1-0 kazanılan Göztepe maçının ardından Kocaelispor’u takip eden basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

POZİSYON VERMEDİK

Göztepe derslerine çok iyi hazırlandıklarını belirterek sözlerine başlayan Barış Alıcı şu şekilde konuştu: Güzel bir karşılaşma oldu. Çok zorlu geçeceğiniz biliyorduk. Hafta başından sonuna kadar çok iyi çalışmalar yaptık. Nitekim rakibin nasıl tehlike yaratabileceğini biliyorduk. Taçlarda ve kornerlerde çok pozisyon bulan bir takımdı ama biz hafta içinde bu duruma çok iyi çalıştık. Kısası onların nasıl oynadığını bildiğimiz için çok pozisyon da vermedik.

TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ İLE

Bunlardan ziyade kendi oyunumuzu sahaya çok iyi yansıttığımızı düşünüyorum. Olması gerektiği gibi oynadık, iyi mücadele ettik, pozisyonlar bulduk, iştahlı oynadık ve sonucunda da 3 puanla Kocaeli'ye geldik. Bu 3 puan bazı şeylerin başlangıcı olacak bence. Şimdi Çorum maçı var. Ben bu maça çok daha ümitliyim çünkü iç sahada taraftarımızın da desteğiyle beraber aynı iştahımızı sahaya yansıtırsak inşallah 3 puanı alıp milli takım arasına gireriz.

HERKES YÜZDE YÜZÜNÜ VERİYOR

Kendimi her zaman hazır tutuyorum. Oynasam da oynamasam da sonradan girsem de bırakmıyorum. Nitekim İzmir’de şans geldi ve takımıma olabildiğince yardımcı olmaya gayrettim. Şu da var… Bizim takımda kim oynarsa oynasın % 100’ünü veriyor. Sağ olsun herkes çok profesyonel… Karakterli bir oyuncu grubu var. Ben de elimden geldiği kadarıyla mücadelemi vermeye, iyi bir performans göstermeye çalışıyoruz.

TARAFTAR ARTTIKÇA KEYİF DE ARTIYOR

İnşallah hem takım hem ben bireysel olarak her böyle üstüne koyarım. Böylesi bir güzel bir maçı kazanmak havayı da arkamıza aldı. İçerideki Çorum maçında taraftarlarımızın sayısının daha da artacağını düşünüyorum. Zaten çok destek oluyorlar sağ olsunlar ama hedefe oynadıkça ve taraftarın sayısı arttıkça bizler de daha çok keyif alıyor, futbolumuzla taraftarımıza daha çok keyif vermek istiyoruz.

YÜZLERİNİ KARA ÇIKARMADIK

Son gün yasak kalktı ve Göztepe deplasmanında tribünleri hemen doldurdular. Onların desteği de bizim için çok önemliydi. Biz de taraftarın yüzünü kara çıkarmadık ve iyi mücadele ile 3 puan aldık. Çorum maçında taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz. İnşallah onların da katacağı enerjiyle sevinen taraf biz oluruz.

HOCAMIZIN DEDİKLERİNİ YERİNE GETİRİYORUM

Açıkçası ilk haftalar fiziksel olarak pek hazır durumda değildim. Hocamız da benden beklentilerini söyledi. Defansif anlamda, ofansif anlamda neler istediğini ifade etti. Ben de hocamızın direktifi doğrultusunda hem defansa yardım anlamında hem de hücuma çıkma anlamında her hafta kendimi daha çok geliştirmek istiyorum. İştahlı oyunumu da devam ettirirsem takımla beraber hep beraber güzel bir sezon geçiririz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber