Barış Alıcı: Saha içinde de dışında da keyif alıyoruz

Kocaelispor’un başarılı kanat oyuncusu Barış Alıcı 1-0 kazanılan Ümraniyespor maçının adından yaptığı açıklamada iyi bir arkadaşlık ortamına sahip olduklarını belirtti.

ŞANSSIZLIĞIMIZI KIRDIK

Ümraniye maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Barış şu şekilde konuştu: Ümraniye’ye karşı şanssızlığımız vardı. Bunu kırdık. Hafta başından itibaren gerçekten çok iyi çalışmıştık. Karakter koydukları için takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Giren çıkan herkes çok değerli bir performans ortaya koydu. Yenilmeden, kazanarak devam etmek istiyoruz. Önümüzde Ankaragücü ve Karagümrük maçları var. Ardından milli maç arasına gireceğiz. Bu evrede rzgarı arkamıza aldığımızı düşünüyorum.

ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPIYORUZ
Takımımızda arkadaşlık çok iyi. Takım olarak saha içinde ve dışında çok keyif alıyoruz. İnşallah liderliğimizi sezon sonuna kadar koruyup 15 yıldır beklediğimiz Süper Lig’e çıkacağımızı düşünüyorum. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Taraftarımız da bizi desteklemeye devam etsin. Onlara da teşekkür ederim. Hafta içindeki organizasyon bize moral verdi. Bunun artacağını düşünüyorum. O kupa buraya gelecek inşalah. Buna tüm takım olarak yürekten inanıyoruz.

Kocaelispor Ümraniyespor Barış Alıcı
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber