Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'de lider Fenerbahçe, 22. hafta mücadelesinde deplasmanda Başakşehir ile kritik bir maça çıkacak. İşte, Başakşehir-Fenerbahçe maçının detayları:

Ligin 20. haftasında Yılport Samsunspor ile berabere kalarak zirve yarışında önemli 2 puan kaybeden Fenerbahçe, bu kez deplasmanda Başakşehir'e konuk olacak. İsmail Kartal'ın öğrencileri, kötü geçen Samsunspor maçının ardından galibiyetle dönerek liderliklerini sürdürmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe, 22. hafta mücadelesine 54 puanla lider olarak giriyor ve averajla zirvedeki yerini koruyor.

Ancak sarı-lacivertli ekip, Başakşehir deplasmanında 7 oyuncusundan yararlanamayacak. Afrika Uluslar Kupası'nda yer alan Bright Osayi-Samuel ve Alexander Djiku'nun yanı sıra, sakatlıkları bulunan Fred, Luan Peres, Miha Zajc ve Miguel Crespo ile henüz hazır durumda olmayan Rodrigo Becao kadroda yer almayacak.

Başakşehir-Fenerbahçe maçı, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak ve 20.00'de başlayacak. Müsabaka, beIN SPORTS kanalından canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertli ekip, zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılarak zirve yarışındaki iddiasını sürdürmeyi amaçlıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber