Başaranspor, Yavuz’u mağlup etti, Play-Off’a kaldı

1. Amatör Lig A Grubu’nda skoru merakla beklenen maçların başında Başaranspor – Yavuzspor maçı geliyordu. Büyük bir çekişme içinde geçen maçı Ferdi’nin müthiş golü ile 1-0 kazanan Başaranspor Play-Off’a kaldı.

FERDİ’DEN SEZONUN GOLÜ

Cephanelik Stadı’ndaki mücadelede iki takım da kazanmak için açık futbolu tercih etti. Maçın başında Yavuzspor, Seyfettin ile akıl almaz bir gol kaçırdı. 19’da Başaran’ın golü geldi. Kullanılan köşe vuruşunda seken top ceza sahası dışındaki Ferdi’ye geldi. Deneyimli futbolcu sol ayağı ile topa çok iyi vurdu ve top, herkesin bakışları arasında sol köşeden ağlara gitti.

YAVUZSPOR SEZONU NOKTALADI

Golden sonra Yavuzspor’un bu sezonki sıkıntısı kendisini gösterdi. Gol pozisyonlarına giren Derince temsilcisi bir türlü fileleri havalandıramadı. Başaranspor da zaman zaman tehlike yarattı ve maç sonuna kadar skoru korumasını bildi. Heyecan içinde geçen maçı 1-0 kazanan Başaranspor puanını 39’a çıkardı ve sezonu üçüncü bitirerek Play-Off oynama hakkı elde etti. Şampiyonluk hesapları yapan Yavuzspor ise 39 puanda kaldı ve ikili averaj ile dördüncü sıraya inerek sezonu noktaladı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber