Belediye Derincespor U-16, Fenerbahçe’yi devirdi! “1-0”

U-16 Gelişim Ligi’nde 12. hafta maçları geride kaldı. Belediye Derincespor sahasında Fenerbahçe’yi Taha’nın füzesi ile 1-0 devirdi ve puanını 18’e çıkardı.

STOPER TAHA YILDIZ’DAN JENERİKLİK GOL

Belediye Derincespor alt yapıdaki çalışmalarının meyvelerini almaya başladı. Başarılı teknik adam Göksel Ali Argun’un çalıştırdığı U-16’ların rakibi Fenerbahçe’ydi. Derince Stadı’nda oynanan maçın 37. dakikasında Derince ekibinin golü geldi. Kazanılan serbest vuruşta topun gerisine geçen takımın stoperi Taha Yıldız harika bir vuruş sonrası topu ağlara gönderdi. İlk yarı 1-0 sona erdi.

HAFTAYA BEŞİKTAŞ DEPLASMANI

Argun ilk yarıda takımı 4-4-2 şeklinde sahaya dizerken ikinci yarıda 4-1-4-1’e döndü. Fenerbahçe’nin topa daha hakim olduğu, Derince’nin ikinci bölge savunması yaptığı ikinci yarıda iki takımın da çabası gol getirmedi. Maçın son bölümlerinde Levent ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gördü. Zorlu mücadeleyi 1-0 kazanan ve Fenerbahçe’yi deviren bizim çocukların sevinci görülmeye değerdi. Sarı lacivertliler haftaya Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak.

ARGUN: BİZLERİ YANILTMIYORLAR

Nokta Gazetesi’ne maçı değerlendiren Göksel Ali Argun “Çocuklar karşılaşma boyunca inanılmaz iyi mücadele ettiler. Çocuklarımıza aile olmayı aşıladık, bu maçta da özgüvenli oynamayı, potansiyellerini sahaya yansıtmalarını istedik. Her biri aslanlar gibi mücadele etti. Hafta arasında sizlere çocuklarla gurur duyduğumu belirtmiştim. Bu ekip işi… Melih hocam ve diğer yaş gruplarındaki tüm hocalarım doğru bir planlama ile çalışıyor. Başkanımız Erdinç Şehit’e, gençlik geliştirme sorumlumuz Hüseyin Türe’ye, tüm iş arkadaşlarıma, futbolcularımıza ve ailelerine teşekkür ederim” diye konuştu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber