Belediye Derincespor’da Taner Gülleri dönemi resmen başladı

2. Lig Kırmızı Grup’ta zor günler yaşayan Belediye Derincespor’da takımın yeni teknik direktörü Taner Gülleri ilk antrenmanına çıktı.

SOFUOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİLDİ

Sezona Turhan Sofuoğlu ile başlayan ve son oynana Amedspor karşısında elde edilen 2-0’lık yenilginin ardından yönetime istifasını sunan Turhan Sofuoğlu’na teşekkür edildi. Yapılan görüşmelerin ardından takımın yeni teknik patronu Taner Gülleri oldu. Gülleri ekibi ile birlikte ilk antrenmanına çıktı.

AİLE FOTOĞRAFI VERİLDİ

Antrenman öncesinde futbolcularla ve kulüp personelleri ile tanışan genç teknik adam el birliği ile Belediye Derincespor’u üst sıralara çıkarmak için çalışacaklarını ifade etti. Öncelikli olarak objektiflerimize fotoğraf veren Gülleri ardından saha içinde takımla kısa süreli bir toplantı yaptı. Toplantı sonrasında antrenman başladı.

PAZAR GÜNÜ KARAMAN İLE

İlk çalışmada toplu halde düz koşu, ısınma hareketleri, pas koordinasyon ve yarım sahada çift kale maç yaptı. Futbolcuların hayli istekli olmaları dikkatlerden kaçmadı. Topladığı 22 puanla ateş hattında yer alan Derince pazar günü deplasmanda dokuzuncu sıradaki, son 4 maçta 10 puan toplayan Karaman Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber