Belediye Derincespor’da yeni teknik adam Erkan Avseven’den ilk açıklama

Bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan Belediye Derincespor’da yeni teknik direktör belli oldu. Sarı lacivertliler Beşiktaş’ın eski sağ beki Erkan Avseven’e emanet edildi. Avseven ilk açıklamasını yaptı.

MERAK EDİLEN İKİ KONU

Yeni sezon öncesi çalkantılı günlerden geçen Belediye Derincespor sezonu açtı. Merak edilen konuların başında kulübün satış süreci geliyordu. Bir diğer konu ise yeni teknik adamın kim olacağıydı. Bir dönem Beşiktaş’ta forma giyen sağ bek Erkan Avseven takımın yeni teknik patronu oldu. Avseven ilk antrenmanına çıktı ve öncesinde sorularımızı yanıtladı.

GENÇ, DİNAMİK BİR TAKIM

Yetiştirici bir kulüp olacaklarının altını çizen Avseven şu şekilde konuştu: Görev ilk tebliğ edildiğinde seve seve kabul ettim. Yeni bir yapılanma söz konusu. Bulunduğumuz bölgenin futbolcu potansiyeli de iyi seviyede. Genç, dinamik ve Türk futboluna futbolcu kazandırma adına güzel projelerimiz var. Başkanımız ile konuştuk ve planlamamızda yetiştirici bir yapıya sahip olacağız.

HAYALLERİMİZ VAR

Maalesef Türk futbolunda kulüplerin ekonomik şartları ortada. Kocaeli’nin çocuklarını kadromda bulundurmak istiyorum. İnşallah yaptığımız seçmelerin ardından 4-5’ini kadromuzda tutarsak bizim için çok iyi olur. Belediye Derincespor olarak hayallerimiz var. Çalışacağız, işimizi yapacağız, inşallah Muaffak olacağız.

BİR OLURSAK BAŞARILI OLURUZ

İlk etapta tesislerimizde çalışacağız ardından bir kamp programımız olacak. Maçlar oynayacağız ve lig haftasına girip sezona en iyi şekilde hazırlanmış olacağız. Futbol enteresan bir oyun… Çok para başarıyı getirmiyor. Benim karakter yapımda şu var… Beraber hareket edersek, takım olarak mücadele edersek, hep beraber topun arkasında durursak, biz olursak, benim oyun ve taktik anlamdaki katkılarımla başarılı olacağımızı düşünüyorum.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber