Beşiktaş Avrupa'ya galibiyetle veda etti

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun son maçında Beşiktaş, deplasmanda İsviçre ekibi Lugano'yu 2-0 mağlup ederek, Avrupa'ya galibiyetle veda etti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin son hafta mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Lugano'ya konuk oldu. Siyah beyazlı temsilcimiz sahadan Cenk Tosun ve Emrecan'ın golleriyle 2-0 galip ayrıldı. Beşiktaş için prestij maçı olan son hafta karşılaşmasında alınan galibiyetle Kara Kartal Avrupa defterini bu sezon kapatmış oldu.

88'DE GENÇ EMRECAN SAHNEYE ÇIKTI

İsviçre ekibine Stadion Letzigrund Stadı'nda konuk olan Beşiktaş'ta Cenk Tosun 36. dakikada siyah beyazlıları 1-0 öne geçirdi. Sol kanattan ceza sahasına giren Cenk’in şutunda savunmaya çarpan top yeniden Cenk’in önünde kaldı ve şutunda top ağlara gitti. Mücadelenin 88. dakikasında ise sahneye bu kez Beşiktaş'ın genç oyuncusu Emrecan çıkı ve sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı topla ceza yayı üzerinde buluşan Emrecan şutunda meşin yuvarlağı filelere yolladı.

90'DA İKİ TAKIM DA ON KİŞİ KALDI

90. dakikada ise ev sahibi ekipte Steffen, Beşiktaş'ta da Chamberlain direkt olarak gördükleri kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber