Bodrum’dan 1 puan çıktı! “1-1”

Kocaelispor sezonun 16. maçında Bodrumspor’u konuk etti. Mücadele karşılıklı atılan 1’er golle sona erdi. Kocaelispor, Kenan Özer’in penaltı golüyle geriye düştüğü maçta 1 puanı Candeias’ın penaltıdan attığı golle buldu. İzmitli Gökdeniz’in 90+5. dakikada kaçırdığı gol maçın kader anıydı.

BERIDZE 11’DE

Yeşil siyahlılar mücadeleye kalede Gökhan, savunmada Oğuz, Atila, Burak, Emir, önlerinde Yusuf Cihat ve Mert, sağda Candeias, solda Barış, forvete yakın bölgede Amaral, ileride ise Atabey 11’i ile sahadaki yerini aldı. Barış Alıcı ise hastalığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Barış, son antrenmanda da yer alamadı.

KALBİM YARALI!

Maç öncesi vefatı ile hayli sarsan yöneticilerden Ekrem Can için Murat Göğebakan'dan "Kalbim Yaralı" müziği çalındı. Ardından futbolcular üzerlerinde Ekrem Can'ın fotoğrafının olduğu tişörtlerle ısındı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın maç öncesi moralinin çok bozuk olduğu dikkatlerden kaçmadı.

ETKİSİZ İLK YARI

İlk tehlikeli atak 17. dakikada geldi. Sağdan Burak Çoban topla ceza sahasına girdi, çevirdiği topu Kenan kaleye göndermek istedi ancak Oğuz’a faul yaptı. 37’de Bodrum ekibinde Kenan Özer’in şutunda top soldan az farkla dışarıya çıktı. 40’ta Bodrum ekibinin İzmitli futbolcusu Gökdeniz kazandığı topu ceza sahası dışından kaleye gönderdi. Gökhan soluna uzanarak topu kontrol etti.

YİNE VAR YİNE SAÇMA BİR KARAR

42’de Atila’nın soldan ortasında Burak Öksüz kafayı vurdu, kaleci Diego sol köşeden topu kurtardı. İlk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarı golle başladı. 52’de Bodrumspor’da ceza sahası içinde Kenan Özer, Burak Öksüz’ün müdahalesi ile yerde kaldı. Maçın hakemi Mehmet Türkmen, VAR’ın uyarısı ile penaltı kararı verdi. Kenan topun başına geçti ve sağ köşeden topu filelere gönderdi. “0-1”

EMİR İNANILMAZ GOL KAÇIRDI, CANDEIAS PENALTIDAN ATTI

67. dakikada Kocaelispor’da Emir inanılmaz bir gol kaçırdı. Kaleci ile karşı karşıya kalan futbolcunun vuruşunda Diego akıl almaz bir kurtarışa imza attı. 5 dakika sonra Kocaelispor’un beraberlik golü geldi. Candeias’ın gönderdiği top ceza sahasındaki Burak Öksüz’e geldi. Gökdeniz, Burak’tan topu almak isterken Burak’ı düşürdü ve Kocaelispor penaltı kazandı. Candeias düzgün bir vuruşla sağ köşeden ağları buldu. “1-1”

SAKARYA MAÇI İLE İLK YARIYI BİTİRİYORUZ

Uzatma anlarında Fofana’nın pasında Atabey topu tam ağlara gönderecekken savunma son anda araya girdi ve topu kornere gönderdi. 90+5’te Bordumspor'da Gökdeniz kaleci Gökhan ile karşı karşıya kaldı ve akıl almaz bir gol kaçırdı. Kalan sürede başka gol olmadı ve mücadele 1-1 sona erdi. Kocaelispor bu beraberlikle puanını 33’e çıkardı. Yeşil siyahlılar cumartesi günü ilk yarının son maçında Sakaryaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber