Bora Savaş, Bad Bear’i açtı

İlimizin genç iş insanlarından Bora Savaş kendi mağazasını açtı. Eski futbolculardan Bora Savaş, BAD Bear markası ile müşterilerini Symbol AVM’de bekliyor.

BİRÇOK ÜRÜN KALEMİ

Daha önce Görkem Spor Mağazası ve Beta Spor Mağazası’nda spor ürünleri ile ilgili çalışan Bora Savaş kendi mağazasını açmanın mutluluğunu yaşadı. Symbol AVM ikinci katta yer alan BAD Bear mağazasının sahibi olan Bora Savaş konuklarını en iyi şekilde ağırladı. Tişörtten pantolona, polardan şapkaya birçok ürün kaleminin satışa sunulduğu mağazada kampanyalar da mevcut.

SPOR CAMİASI AKIN ETTİ

BAD Bear mağazasının açılışına Kocaelispor’un eski başkanı Muammer Çelik, Kartepe Gençlik ve Spor Eski İlçe Müdürü Erol Arutan, KASKF Başkanı Murat Aydın, Kocaelispor’un eski başkanı, yönetim kurulu üyesi Rafet Kırgız, Kocaelispor yöneticisi Veli Başkurt, Kocaelispor ve Bediye Derincespor’un eski yöneticilerinden, Kars-Ardahan-Iğdır Derneği Başkanı Haşmet Uçar, çok sayıda kulüp başkanı, antrenör, sporcu ve spor insanı katıldı. İkramların sunulduğu açılış gününde müşteriler BAD Bear’in birbirinden kaliteli ürünlerini satın aldı. Bora Savaş açılışta ve sonrasında kendisini yalnız bırakmayan, hayırlı olsun dileklerini ileten tüm eş, dost ve akrabalarına teşekkür etti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber