Bülent Uygun: Sivas’tan sadece Abdülkadir Parmak’a izin verebilirim

Kocaelispor orta saha transferi için transfer görüşmelerine devam ediyor. Yeşil siyahlıların gündemindeki isim Kerem Atakan Kesgin’di oldu. Hakan Arslan gibi Sivasspor’da oynayan futbolcular için Bülent Uygun “Sadece Abdülkadir Parmak’a izin verebilirim” dediği öğrenildi.

KEREM ATAKAN’IN BEŞİKTAŞ İLE 2027’YE KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Kocaelispor’da 8 numara transferi ile ilgili gelişmeler devam ediyor. Yeşil siyahlı kulüp gündemine hem 6 hem de 8 numara pozisyonlarında oynayan Kerem Atakan Kesgin’i aldı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın kadroda görmek istediği ve Beşiktaş’ın 2027’ye kadar sözleşmeli futbolcusu olan 24 yaşındaki Kerem Atakan Kesgin bu sezonun ilk yarısında Karagümrük ekibi ile 5 lig 1 kupa, Sivasspor formasıyla ile de 1 lig maçında toplam 197 dakika sahada kaldı.

ELİMDE 9 FUTBOLCU VAR

Öte yandan Sivasspor’da oynayan bir diğer futbolcu Hakan Arslan’a da uzun süredir ilgisi bulunuyordu. Konu ile ilgili Bülent Uygun’un görüşüne bir kez daha başvuruldu. Bülent Uygun’un Kocaelispor tarafına “Elimde 9 futbolcu var. Transfer bekliyorum. Açıkçası şu an bir futbolcu göndermem mümkün değil. Sadece Abdülkadir Parmak’a izin verebilirim. Ancak Sivas, Abdülkadir için Trabzon’a 200 bin Euro vermiş. Parmak’ı isterseniz böyle bir konu da var. Bunun bilgisini de vereyim” dediği öğrenildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber